Vento ei käivitu.
Moderaatorid: etnies858, dellu, J.Aru, GTI
-
- Huviline
- Auto: Vw Caddy Mk1 1988, 1.6 55kw.
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Vento ei käivitu.
Tervist, oskab keegi ehk vähe aidata mind. Lugu siis selline, et kui auto seisnud mingi aja, öö läbi näiteks, hommikul lähen autosse ja peab jube kaua starterit käiama, ei luba ka mitte, aga siis kui võtme lahti lased ja enam ei käija siis nagu korraks käib törts, nagu lubaks. Pika käiamise peale läheb tööle, no ma mängin gaasipedaaliga ka, aga ei tea kas see midagi aitab. Lugu segane, aga ehk keegi oskab midagi öelda.
Auto on Vw vento, 1.8 66kw.
Auto on Vw vento, 1.8 66kw.
Kõrbetorm OÜ.
Re: Vento ei käivitu.
äkki asi küünaldes?
endalgi scirocco ei tahtnud hommikuti ka vägahästi käima minna, piisas kui vahetasin küünlad, jagajakaane ja rootori ära(vahetasin kõik korraga) ja hakkas poole paremini tööle ja käivituma
endalgi scirocco ei tahtnud hommikuti ka vägahästi käima minna, piisas kui vahetasin küünlad, jagajakaane ja rootori ära(vahetasin kõik korraga) ja hakkas poole paremini tööle ja käivituma
-
- Huviline
Küünaldes ma ei usu, sest umbes kuu aega tagasi sain küünlad ja juhtmed vahetatud. Ja üleeile avastasin ka, et üks küünal oli liiga kõrgel kuidagi, ei tahtnud lõpuni minna, keere oli must, lasin keerme üle ja sain selle ilusti sisse, sõitsin ilmselt kuu aega kolme pütiga Igatahes see nüüd on korras ja küünlad on korras. Aga ikka jamab, täna hommikul jamas ka aga isegi suht kiirelt läks tööle.kiki kirjutas:äkki asi küünaldes?
Kõrbetorm OÜ.
-
- Huviline
Teema ikka aktuaalne. Vahepeal ei jamanud, nüüd täna jälle, ei tahtnud kuidagi minna, 2 akut käijasin tühjaks, ennem kui läks. Vahepeal olen tühikäigumootori läbi pesnud ja küünlad üle kontrollinud. Oskab keegi ehk veel midagi öelda ? Üks mainis, et mingi külmkäivituse mehhanism vms võib läbi olla..
Kõrbetorm OÜ.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 73 korda
- Tänatud: 161 korda
Alusta sellest et ka mittekäivitumise hetkel säde on või mitte - saad kontrollida teise küünlaga.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
Säde oli olemas ja ei teinud pauku, pigem ikkagi, et mootor hakkas nagu lubama sekunditeks, nagu käivituks. Aga hetkel pole enam jamanud, vahetasin kaane ja rootori ära. Teema võib lukku panna
Kõrbetorm OÜ.
-
- Huviline
- Auto: gII 1,8 GTi, gIII 1,8 CL
- Kontakt:
Võin ka öelda, et vähem kui kuu aega vana jagaja kaas hakkas läbi peksma. Sama tüüpi mootoril siis.
kes teeb see jõuab
künnan, külvan, äestan, väetan ;)
künnan, külvan, äestan, väetan ;)
-
- Huviline
Hetkel küll jamanud pole, aga ma kardan ise ka, et süütelukupõhi hakkab õhtale minema. Sest vahel käivitades on selline emotsioon, et annad starterit ja nagu vool kaoks ära, selline tunne nagu aku oleks tühi, keerad võtme tagasi ja käivitad uuesti ja läheb tööle.RKsilver kirjutas:Kui tagasi võtit lasta siis tegi nagu paugu ?
Süüteluku põhi.
Kõrbetorm OÜ.
-
- Huviline
Kohati ikka jamab, aga nagu aru saanud olen, siis teeb seda niiskusest. Hetk tagasi, oli auto külmas, ajasin sooja garaasi, auto hakkas sulama, tekkis kondents ja natukese aja pärast enam tööle ei läinud.
Eelmine kord kui niimoodi jamas siis oli ka sulaaaeg. Samas jagajakaan on täitsa kuiv.
Eelmine kord kui niimoodi jamas siis oli ka sulaaaeg. Samas jagajakaan on täitsa kuiv.
Viimati muutis suurjalg, 15 Veebr 2011, 13:18, muudetud 1 kord kokku.
Kõrbetorm OÜ.
-
- Huviline
- Telefon: 56377633
- Auto: vw vento
mul oli kunagi enam vähem sama jama.mul piisas süütepooli vahetusest,sest vahel toimis vahel mitte