K: 1.8 ketipinguti korrasoleku kontrolli kohta
Moderaatorid: etnies858, dellu, J.Aru, GTI
K: 1.8 ketipinguti korrasoleku kontrolli kohta
Kui mootor kohapeal käib, siis hakkab natukese ajapärast diisli moodi käima( mootor 1.8 ADR). Küsimus siis, kas arvutiga annab kontrollida kettipinguti korrasolekut kuna vaatasin, et seal on taga pistik. Äkki näitab midagi vag-com selle kohta?
Teine küsimus oleks see et mis põhjustab sellist ollust
Vaatasin et all terve toru täis seda õli vahtu
Teine küsimus oleks see et mis põhjustab sellist ollust
Vaatasin et all terve toru täis seda õli vahtu
-
- Huviline
- Telefon: 56795932
- Auto: Golf 3 GTD
Re: K: 1.8 ketipinguti korrasoleku kontrolli kohta
keti kohta ei oska ma midagi öelda aga se ollus tekib tavaliselt siis kui üli ja jahutusvedelik kokku saavad, niiet äkki plokikaane tihend.
See küll hea uudis pole, muidu õlivardal küll ei ole sellist ollust ja jahutusvedelikku mida on maru vähe anumas, ei ole ka nagu kadunud hetkel.KaimzGTD kirjutas:keti kohta ei oska ma midagi öelda aga se ollus tekib tavaliselt siis kui üli ja jahutusvedelik kokku saavad, niiet äkki plokikaane tihend.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 73 korda
- Tänatud: 161 korda
Lühikesed otsad poolkülma mootoriga tekitavad samuti kondentsi - kui vedelikud on puhtad pole esialgu paanikaks põhjust.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Puhtad aga kas keegi oskab midagi pinguti kohta ka öelda???
-
- Veteran
- Auto: Audi B8 3.0TFSI manuaal Stage1 2009 vs Audi V8 1991 vs Touran 2011
- Tänanud: 3 korda
Vaja parem seda häält rohkem kuulata, äkki tallad üldse otsa saanud või tõesti pinguti lihtsalt väsinud.
-
- Huviline
- Auto: 4.2/1.8T/2.0T
- Tänanud: 10 korda
- Tänatud: 2 korda
Vaata äkki õlivõttur umbes. Mul ka tiksus käima pannes ja kui mootor oli pikalt töötanud.
Roolide nahatamine/polsterdustööd.
Ega kuskil DIY selle kohta kuidas pääseb õli pumbale ligi passatil. Vaatsin et suht nadilt paigutatud vw see õlipann, otse sillatala peale.h4rz kirjutas:Vaata äkki õlivõttur umbes. Mul ka tiksus käima pannes ja kui mootor oli pikalt töötanud.
DIY : sellest on suht palju kirjutatud( mina olen juba kindlasti 2 korda sellest foorumis suht pikkalt kirjutanud, 3 korda enam ei viitsi).Otsing on abiks
Selle too tegemise eelduseks on moned tooriistad, kanal sojas tookojas voi tostuki olemasolu.
Selle too tegemise eelduseks on moned tooriistad, kanal sojas tookojas voi tostuki olemasolu.