Ei teagi kuidas alustada. B7 müüsin ma maha proosalistel põhjustel, projekt sai valmis ning kere hakkas järgi andma (huvitav, B6'ga juhtus sama), aga kuna ma olen eluaeg rumalustega hakkama saanud, loodus tühja kohta ei salli siis müügiga paralleelselt hakkasin omale B8't otsima.
Käisin igast erinevaid vaatamas, konsulteerisin rahakoti, sõprade ja varustuslistiga.
Esialgu olin ma väga veendunud, et mul on vaja GTE'd, tööle saime ka mõnusalt laadijad püsti, sõidan vähe seega range ei morjenda üldse. Tegin paar elulist testsõitu vahva kollase autoga - olin müüdud, elektrit on vaja.
Käisin üht musta GTE'd vaatamas, üsnagi hea varustus ning eriti maasikaks tegi fakt, et oli hiljuti garantii raames saanud tehasesooja aku B8.5 pealt - kahjuks enda auto müük venis, jäin umbes ühe päevaga hiljaks otsusega. Selle saagaga sain ma aga omale selgeks selle, et 2016a GTE koos läbiaetud akuga ei ole päris see, kuna turul oli suht tühjus (automaksu eel?), siis suunasin pilgu ICE'de poole tagasi.
Vaatasin üht valget universaali, halli sedaani, musta universaali aga mitte ükski polnud päris see.
Hallil sedaanil olid väga vahvad tagumised istmed
Taustal ma teadsin, et foorumlane müüb päris head halli metallik diislit, oleks kolmas foorumiauto järjest - aga miks mitte?
Tüütasin ma omajagu, kaugele sõita aega polnud aga õnneks tuli auto ise minu ligidale, viskasin pilgu peale ja otsus oli edasi üsnagi lihtne - tahan omale!
1. oktoober käisin järel ning tänaseni rõõmus
VW Passat B8 2.0 176kW 4Motion 2017 - PriitV
Moderaator: etnies858
Sellel teemal on 4 vastust
Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.
Registreeru Logi sisse