G2 peenikesed stanged
Moderaatorid: etnies858, dellu, J.Aru, GTI
G2 peenikesed stanged
Oskab keegi oelda kas golf II n.n. peenikesi stangesid on mitut varianti/mitmes m66dus/erinevate kinnitustega voi sobivad k6ik k6igile!! Asi selles et leidsin kust saan osta uued peenikesed stanged, aga seal on kirjas, et sobivad kuni '89 mudelitele, a mu golf on '92 aasta ja ka originaal peenikeste stangedega!! Arvan, et asi rohkem selles, et peale '89 tulid laiad stanged ja neile ei sobi siis peenikesed voi midagi... v6i kas v6ib olla et need kuni '89 peenikesed mulle ka ei sobi kuna mul uuem golf!?
Viimati muutis argo, 09 Mär 2012, 22:44, muudetud 1 kord kokku.
Algselt postitas: jno
Arvan, et asi rohkem selles, et peale '89 tulid laiad stanged ja neile ei sobi siis peenikesed voi midagi... v6i kas v6ib olla et need kuni '89 peenikesed mulle ka ei sobi kuna mul uuem golf!?
Polnud mingit probleemi kitsas stange mul laia vastu vahetada, minu golf aastast 86 ja sinna l?ks lai stange probleemivabalt, j?relikult l?heb ka kitsas stange laia kohale:) Yhes?naga probleemi ei ole
Ei hakanud uut teemat tegema.
K?simus siis selles, et mul golf aastast 89, soov oleks kitsad stanged laiade vastu vahetada, kas m?lemad (nii esimene kui tagumine) laiad stanged l?hevad 1:1'le kitsaste asemel, v?i v?i on kitsastel ja laiadel stangedel erinevad talad ja paigalduseks siis vastavad talad ostma?
Kus oleks saadavad stange kinnituseks vajalikke komponente viljandi kandis, v?i siis interneti poes, kui ?ldse mingeid asju kinnituseks vaja on.
Esimesele laiale stangele oleks lisa ka vaja, kust seda saada ja milliseid kinnituse komponente sinna vaja l?heks.
T?nud!
[Muudetud: 25-3-2009 omk]
K?simus siis selles, et mul golf aastast 89, soov oleks kitsad stanged laiade vastu vahetada, kas m?lemad (nii esimene kui tagumine) laiad stanged l?hevad 1:1'le kitsaste asemel, v?i v?i on kitsastel ja laiadel stangedel erinevad talad ja paigalduseks siis vastavad talad ostma?
Kus oleks saadavad stange kinnituseks vajalikke komponente viljandi kandis, v?i siis interneti poes, kui ?ldse mingeid asju kinnituseks vaja on.
Esimesele laiale stangele oleks lisa ka vaja, kust seda saada ja milliseid kinnituse komponente sinna vaja l?heks.
T?nud!
- Corra
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1,9TDI 4motion, Golf 2 16v
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 3 korda
Auto peale istuvad k?ik stanged 1:1'le, aga laiade ja kitsaste stangedel on raudtala erinev, ma pole proovinud muidugi, aga minu meelest ei tohiks nad omavahel kokku minna, sest loogika j?rgi on paksu stange tala paksem ja kitsa oma kitsam, kinnitused vb v?ivad samad olla, aga omavahel neid kokku panna ei saa. Et kui saad kuskilt laiad stanged koos stange taladega, siis pole probleemi, kui ei, siis edu tala otsinguil . Neid stange k?lje kinnitusi saad forss'ist. Need on ka j?llegi erinevad kitsal stangel on ringikujuline kinnitus ja paksul on ovaalne, pmt. 2 korda pikem kinnitus riba. Stangelisal on kinnitused juba olemas, ehk ta haakub hammastega stange alumise osa k?lge.
Aga ?ks asi mida peaksite meeles pidama paksude stangedega ja stangelisaga on see, et kuna tegu ikkagi GTi vms. lisadega, siis tiivakaared j??vad l?hikeseks, ehk peaks olema ka vastava paketi tiivakaared ka.
Pildid n?itavad:
Esimene tiivakaar ja stange ots on ?hel tasandil
Loodan et ei pahandata kui ma seda pilti n?itena kasutan.
Nii on asi l?hemate tiivakaartega
http://fotoalbum.ee/photos/wargan2gu/24723729" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga kui teid see h?irima ei hakka, siis on suva kuhu peale te pakse stangesid panete. Mind hakkaks lihtsalt h?irima, et asjad kokku omavahel ei l?he.
Stangelisa peaks saama muidu netist ka almelo'st tellides(maksab kena kopika 600-800.- ringis oli). Minu m?letamist m??da peaks vist auto eksperdist v?i auto spetsialistist saama ka, sealt siis natuke odavama hinnaga.
[Muudetud: 27-3-2009 Corra]
Aga ?ks asi mida peaksite meeles pidama paksude stangedega ja stangelisaga on see, et kuna tegu ikkagi GTi vms. lisadega, siis tiivakaared j??vad l?hikeseks, ehk peaks olema ka vastava paketi tiivakaared ka.
Pildid n?itavad:
Esimene tiivakaar ja stange ots on ?hel tasandil
Loodan et ei pahandata kui ma seda pilti n?itena kasutan.
Nii on asi l?hemate tiivakaartega
http://fotoalbum.ee/photos/wargan2gu/24723729" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga kui teid see h?irima ei hakka, siis on suva kuhu peale te pakse stangesid panete. Mind hakkaks lihtsalt h?irima, et asjad kokku omavahel ei l?he.
Stangelisa peaks saama muidu netist ka almelo'st tellides(maksab kena kopika 600-800.- ringis oli). Minu m?letamist m??da peaks vist auto eksperdist v?i auto spetsialistist saama ka, sealt siis natuke odavama hinnaga.
[Muudetud: 27-3-2009 Corra]