Probleem(id) siis j?rgmine
*tuled pole sisse l?litatud,siis suunatuled t??tavad ilusti
*tuled pole sisse l?litatud,vajutan pidurit, s?ttivad taga suunatuled ja pidurituled ka
Sisse on l?litatud l?hituled
*kui vajutan sisse parema suuna, siis p?leb parem suunatuli, vasak p?leb h?maralt ja lisaks vilguvad ka pidurituled(vasaku suunaga on t?pselt sama lugu)
*kui sisse on l?litatud suund, sis vilguvad ees suunatuled ja lisaks neile ja (esi)gabariidid
Mul on m?istus t?iesti otsas, puhastasin tulede klemme, liigutasin pistikuid, aga mitte kui midagi, kellegil on mingit aimu, mida proovida vahetada vms.
Passatil('89) anomaaliad tagatuledega
Moderaatorid: etnies858, dellu, J.Aru, GTI
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Passat B8 R-line Diamond White 132KW
- Tänanud: 52 korda
- Tänatud: 536 korda
Mass punk on vigane. K?ige lihtsam viis kontollida: ?henda tulede juhtmekimbus olev pruun juhe otse keresse, kui n??d k?ik toimima hakkab, siis p?him?tteliselt v?idki nii j?tta, kui masspunkti ?les ei leia (ei tea isegi kus t?pselt asub).
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Ma v?tsin ka lahti tulede klemmid, aga ei m?rganud midagi imelikku.
Aga kui sain garaazi, panin kuuti tule p?lema ja siis avastasin et 1 klemm on nagu imelik.... selgus et massklemm on ?ra murdunud, v?i p?lenud ?ra. Oli teine l?hikene t?itsa. V?tsin asja ilusti lahti ja jootsin uue klemmi k?lge ja k?ik tuled toimivad ideaalselt.
[Muudetud: 6-3-2007 ZaR]
Aga kui sain garaazi, panin kuuti tule p?lema ja siis avastasin et 1 klemm on nagu imelik.... selgus et massklemm on ?ra murdunud, v?i p?lenud ?ra. Oli teine l?hikene t?itsa. V?tsin asja ilusti lahti ja jootsin uue klemmi k?lge ja k?ik tuled toimivad ideaalselt.
[Muudetud: 6-3-2007 ZaR]