Probleem Passat B8 GPS'iga

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, dellu, J.Aru, GTI

Vasta
Salomon
Huviline
Auto: VW Golf 6 Variant, VW Passat B8 Variant Highline

Lugemata postitus Postitas Salomon »

Tere!

Sai septembris ostetud uus 32GB originaal SD-kaart ja kõige värskem kaardiuuendus sinna peale pandud. Mingi aja töötas ilusti, aga millalgi märkasin et sõitmise ajal näitas hetkel olevaks asukohaks täiesti lambi kohta kaardil. Hetkel nüüd asi nii kaugel, et enam navi kasutada pole võimalik, annab järgmise errori: Route calculation failed. Error: accessing navigation data
Proovisin ka eelmise 16GB originaal SD-kaardi ja vanemate kaartidega, probleem sama. GPS leiab ilusti satelliidid üles, aga mitte ühegagi ei ühendu.
Obdeleveniga skanneerides ühtegi veakoodi ei näita.

Tegemist on siis Discover Media seadmega (vanem variant mitte uuem klaasist) ja auto aastast 2017.

Ideid?

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Passat B8 R-line Diamond White 132KW
Tänanud: 52 korda
Tänatud: 550 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Vanasti tähendas see antenni surma, kui navi arvates asusid kuskil keset Soome lahte. Aga kui väidetakse, et sateliite nähakse, siis ei julge seda 100% toetada.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 75 korda
Tänatud: 163 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Sõitsin suvel Tln-Narva teel ja Rakvere juures hakkas viskama mind ca. 30 km. lõuna poole koos pideva signaali katkemisega. Hiljem meediast sain teada, et seal kandis olid samal ajal mingid sõjaväe õppused. Ei hiljem ega varem pole seda ette tulnud ning oskan seda anomaaliat ainult sellega siduda.
Teemaalgatajat see ilmselt ei aita...
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Salomon
Huviline

GTI kirjutas: 23 Nov 2024, 10:05 Sõitsin suvel Tln-Narva teel ja Rakvere juures hakkas viskama mind ca. 30 km. lõuna poole koos pideva signaali katkemisega. Hiljem meediast sain teada, et seal kandis olid samal ajal mingid sõjaväe õppused. Ei hiljem ega varem pole seda ette tulnud ning oskan seda anomaaliat ainult sellega siduda.
Teemaalgatajat see ilmselt ei aita...
Jep, sellist anomaaliat olen samuti kogenud kaitseväega seotud piirkonnas, aga praegune teema on midagi muud.

Kas siin võiks aidata meediaseadme tarkvara uuendamine?

Kasutaja avatar
volksusees1
Huviline
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas volksusees1 »

kuskandis on? alustada saaks näiteks sellest, et võtab selle obd 2 ühte ja loeb kerge viipe järel mõne lähema järve juures põrgete arvu kokku

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Kaitsevägi nüüd vaevalt GPS-i segama hakkab, pigem toimub see ikka ida piiri tagant.
Mul pani suvel Waze ka Tartu mnt-l Kose kandis segast, siis just tulid uudised vantide segamistest.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Salomon
Huviline

Raporteerin, et sama äkki, kui probleem tekkis, see ka iseenesest täna lahenes. Pole õrna aimugi mis seda põhjustas, aga täna ühendas ise satelliitidega ära ja navigeerimine toimib jälle probleemivabalt.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Ma ju räägin, et vandid.

Vasta

Mine “Audio ja video”