Passat b5 1.9 81kw sureb välja pööretel alates 4000rpm
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- Janiskarro
- Uustulnuk
Tere!
Mure selline et B5 mudelil sureb välja üle 4000 pöörde ajades, lisaks läheb aku tuli põlema.Kui süüde välja keerata ja uuesti käivitada siis ketrab ca 10 sek ja töötab ilusti ja aku tuli ei põle. Generaator on vahetatud, probleem on enne ja pärast vahetust esinenud. Kunagi sai turbot lastud puhastada siis öeldi et turbo hakkab hõredaks jääma, kas viga seal või mujal?
Mure selline et B5 mudelil sureb välja üle 4000 pöörde ajades, lisaks läheb aku tuli põlema.Kui süüde välja keerata ja uuesti käivitada siis ketrab ca 10 sek ja töötab ilusti ja aku tuli ei põle. Generaator on vahetatud, probleem on enne ja pärast vahetust esinenud. Kunagi sai turbot lastud puhastada siis öeldi et turbo hakkab hõredaks jääma, kas viga seal või mujal?
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 40 korda
Minu golf teeb aegajalt kui lasen pöörded üle 3000 sedasi,nagu gaasi pedaal oleks ühendatud kummi paelaga. Pole hullu.Sõidu ajal süüde välja ja kohe tagasi. Taastunud on endine olukord. Nagu,et tegin uuesti stardi (Re.start). Nimetatakse ka sellist jaburdust limp mode.(tõlkige). Aga kõik toiming toimub sõidu ajal.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda
Tõsiselt "asjalik" õpetus kõige kõvemalt mehhaanikult maa peal. Äkki teeks oma parsa korda, enne kui liiklusesse painutama lähed.t6nis3 kirjutas: ↑08 Juun 2025, 14:15 Minu golf teeb aegajalt kui lasen pöörded üle 3000 sedasi,nagu gaasi pedaal oleks ühendatud kummi paelaga. Pole hullu.Sõidu ajal süüde välja ja kohe tagasi. Taastunud on endine olukord. Nagu,et tegin uuesti stardi (Re.start). Nimetatakse ka sellist jaburdust limp mode.(tõlkige). Aga kõik toiming toimub sõidu ajal.
Mis siis saab kui nt mööda sõidul selline olukord tekib ja mingil põhjusel enam käima ei lähe ja sul selja taga juba järgime möödasõitja.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
Lõvi konservi sõid või?
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Veteran
- Auto: Subaru Outback 2015 2.4 bensiin
- Tänanud: 795 korda
- Tänatud: 111 korda
Kas te mõlemad sõite lõvikonservi? Isegi tõnise õpetusest ma sain aru ja oli tehniliselt korrektne!
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
- jussike
- Tunnustatud
Soovidada sellist lollust, et sõidu pealt süüde välja keerata, on eriti adekvaatne või?
Kui ise nii kõva mees oled, anna minna, aga teistele soovitada, on juba kuritegu, mitte tehniliselt korrektne.
Kui nüüd keegi sellise "õpetuse" järgi surmaga lõppeva avarii põhjustab, kas siis limpsid rahulikult oma konservi edasi?
Kui ise nii kõva mees oled, anna minna, aga teistele soovitada, on juba kuritegu, mitte tehniliselt korrektne.
Kui nüüd keegi sellise "õpetuse" järgi surmaga lõppeva avarii põhjustab, kas siis limpsid rahulikult oma konservi edasi?
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 40 korda
Tundub siiski,et mehike ei ole advekaatne. Olen,jah aegajalt kasutanud sellist meetotit ja see on probleemitetta asja lahendanud. Ei mingeid tehnikuid,ega elektrikuid pole olnud vajadus. Kui keegi minu soovituse järgi teeb limp modest,siis vastake. Kas oli probleem.
- jussike
- Tunnustatud
Kui on suured munad ning enda ja teiste tervisest ja eludest pohlad, anna minna.
Loodame siiralt, et keegi meist ei satu sel ajal samal teel olema.
Loodame siiralt, et keegi meist ei satu sel ajal samal teel olema.
-
- Veteran
- Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 23 korda
see ei lahenda algprobleemi. Sellise liigutuse soovitus sõidu ajal on ebaproffessionaalne! Jah isegi olen korra elus seda teinud, kui b5,5 tdi egr klapp kinni jäi ja limp mode viskas.AGA siiski, kui on limp modes, siis jääda seisma, süüde välja - süüde sisse ja edasi sõita, mitte soovitada seda teha sõidu ajal.t6nis3 kirjutas: ↑08 Juun 2025, 14:15 Minu golf teeb aegajalt kui lasen pöörded üle 3000 sedasi,nagu gaasi pedaal oleks ühendatud kummi paelaga. Pole hullu.Sõidu ajal süüde välja ja kohe tagasi. Taastunud on endine olukord. Nagu,et tegin uuesti stardi (Re.start). Nimetatakse ka sellist jaburdust limp mode.(tõlkige). Aga kõik toiming toimub sõidu ajal.
See nö restart ei likvideeri algpõhjust ju ...
Kui nupp ei jaga, siis käed korrutavad või rahakott astendab.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
-
- Huviline
- Tänatud: 70 korda
Laadimise hoiatustuli süttibki, kui sõidu ajal mootor välja sureb. Mittepöörleva mootoriga ei suuda ka maailma parim generaator voolu toota.Janiskarro kirjutas: ↑08 Juun 2025, 12:31 Tere!
Kuna tegu vana Bosch VE pumbaga, siis puusalt pakuks, et tõmbab suurel koormusel kuskilt õhu süsteemi. Või jääb mingi ummistuse või pumba hõreduse tõttu mootor järsult kütusenälga.
Igatahes tuleks viga otsida pigem kütusesüsteemist. Filter, voolikud, pump jne
Ja Tõnni autol (oli vist Golf 6 kuskil teemas mainitud) on lihtsalt geomeetria kinni. Kui pikalt nii edasi käituda, siis varsti turbo ka laiali.