VW Golf MK7 R ja 7.5R rooste probleemid kerel
-
- Uustulnuk
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 0
Hei,
On plaanis soetada endale igapäevaliikuriks VW Golf MK 7 või 7.5 R aga tekkis paar küsimust selle töökindluse, murekohtade ja rooste probleemide kohta.
Kas keegi oskaks kogemustest rääkida?
On plaanis soetada endale igapäevaliikuriks VW Golf MK 7 või 7.5 R aga tekkis paar küsimust selle töökindluse, murekohtade ja rooste probleemide kohta.
Kas keegi oskaks kogemustest rääkida?
-
- Huviline
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Tere,
Enda 2017 aasta universaalil pole veel roostekohti tekkinud.
Esi- ja tagauste kõlarite tihendid kipuvad väsima. Vesi salongi lävepakkudel indikatsiooniks. Kõlarite silikooniga tihendamine on siiamaani aidanud.
Pagasinikuluugi embleemi äravoolu voolik on läinud katki. Vana voolik oli plastikust, uuem kummist. Peaks kestma kauem.
Suure külmaga võivad ukselukud kinni jääda.
Plastikust klaasidega esi udutuled võivad kergesti mõrandeda. Panin uutele kaitsekile.
Juhi ukse aknalülitisse võib talvel ust avades lund kukkuda, vesi sööb sealt edasi lüliti elektroonika ära.
Kütusepaagi luuk võib ka kinni külmuda, slilkoonsprayga paagikorgi ümbruse määrimine on aidanud.
Rohkem vigu hetkel ei meenu
Enda 2017 aasta universaalil pole veel roostekohti tekkinud.
Esi- ja tagauste kõlarite tihendid kipuvad väsima. Vesi salongi lävepakkudel indikatsiooniks. Kõlarite silikooniga tihendamine on siiamaani aidanud.
Pagasinikuluugi embleemi äravoolu voolik on läinud katki. Vana voolik oli plastikust, uuem kummist. Peaks kestma kauem.
Suure külmaga võivad ukselukud kinni jääda.
Plastikust klaasidega esi udutuled võivad kergesti mõrandeda. Panin uutele kaitsekile.
Juhi ukse aknalülitisse võib talvel ust avades lund kukkuda, vesi sööb sealt edasi lüliti elektroonika ära.
Kütusepaagi luuk võib ka kinni külmuda, slilkoonsprayga paagikorgi ümbruse määrimine on aidanud.
Rohkem vigu hetkel ei meenu

Viimati muutis Armani, 16 Mär 2023, 05:44, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 12 korda
Ei ole see R midagi nii palju teistmoodi tavalisest Golfist ja peab igati ilusti-hästi vastu, püsib hästi teel, on peaaegu mugav ja hea suurusega! Ära ainult unusta, et selle mootori puhul õlivahetus max 10.000km järelt teha
Ainus, mida ma ise enda autol tegin oli täiendav mürasummutus tagaosale ( universaal )
Ainus, mida ma ise enda autol tegin oli täiendav mürasummutus tagaosale ( universaal )
Oettinger Powered
Uued rehvid ja veljed
Uued rehvid ja veljed
-
- Uustulnuk
Suured, suured tänud teile lisainfo eest
Siis on teada, mis ees võib oodata.
Igatahes tähtsa küsimuse juurde ka, DSG kast või manuualkast, kuidas on mõlema töökindlus?

Igatahes tähtsa küsimuse juurde ka, DSG kast või manuualkast, kuidas on mõlema töökindlus?
-
- Uustulnuk
- Telefon: 53488116
- Auto: Volkswagen Golf VII Variant
- Tänanud: 0
Ma ise Golf 7 omanik. Ega siin mõned mainisid ära kerel olevad probleemid. Üks koht mida võid üle kontrollida on klaasi ja katuse vaheline koht. Mul kippus sealt värvi maha tulema, roostet polnud aga hele krunt jäi silma.
Kui DSG kastil õli regulaarselt vahetada siis töötab see väärikalt. Iga 60 000 km tagant on õlivahetus. DSG kaste on märja ja kuiva siduriga. Märja siduriga DSG kastid on töökindlamad, mis on diislimootoriga masinatel küljes. Bensukate kohta ma ei oska öelda, kas neil mõlemad variandid. Mingist aastast tuli 7 käigulised kuiva siduriga DSG kastid, mis ei kestnud hästi ja hiljem mindi üle märjale sidurile jälle. Kui ma ütlesin midagi valesti siis parandage mind
Endal 2014 aasta Golf 2.0 TDI 110 Kw. Olen rahul oma pilliga.
Kui DSG kastil õli regulaarselt vahetada siis töötab see väärikalt. Iga 60 000 km tagant on õlivahetus. DSG kaste on märja ja kuiva siduriga. Märja siduriga DSG kastid on töökindlamad, mis on diislimootoriga masinatel küljes. Bensukate kohta ma ei oska öelda, kas neil mõlemad variandid. Mingist aastast tuli 7 käigulised kuiva siduriga DSG kastid, mis ei kestnud hästi ja hiljem mindi üle märjale sidurile jälle. Kui ma ütlesin midagi valesti siis parandage mind
Endal 2014 aasta Golf 2.0 TDI 110 Kw. Olen rahul oma pilliga.
- Ra1ts
- Klubiline
- Auto: VW Arteon 2.0 R-Line TDI 140kw 4motion
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 59 korda
Kui sulle meeldib kangi pidevalt väänata ja pigem ei mõtle auto järelturu peale (mida manuaalkastiga on kindlasti vähem), siis anna minna.
DSG elab ja toimetab murevabalt, seniks kuni selle õli vahetada korrektselt.
Omasin kunagi Golf 7-t, seades 110kw (mille chippisin 135kw), DSG nn “märg” 6 käiguline automaat (DQ250) ja puhas sõidurõõm, kui hooldad.
Viimati muutis Ra1ts, 17 Mär 2023, 15:48, muudetud 1 kord kokku.
-
- Uustulnuk
Okei ja kuidas oleks kõige lihtsam viis teada saada kasti kood? Tean, et BMW-del on mingi VIN decoder netis, kus ta kohe pakub sulle ainult sinu autole sobivaid juppe ja näitab erinevat infot, kuid Volkswagenile ei leidnud küll sellist asja, vähemalt mitte tasuta
Kui peab maksma siis pole ka hullu aga uurin ehk siis targematelt enne.

- Puuriit
- Klubiline
- Auto: Arteon Shooting Brake R-line 2022
- Tänanud: 96 korda
- Tänatud: 98 korda
MK7R võiks olla DQ250 ja MK7.5R DQ381ToomasT kirjutas: ↑17 Mär 2023, 16:25Okei ja kuidas oleks kõige lihtsam viis teada saada kasti kood? Tean, et BMW-del on mingi VIN decoder netis, kus ta kohe pakub sulle ainult sinu autole sobivaid juppe ja näitab erinevat infot, kuid Volkswagenile ei leidnud küll sellist asja, vähemalt mitte tasutaKui peab maksma siis pole ka hullu aga uurin ehk siis targematelt enne.
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänatud: 141 korda
1.6 TDI on kuiva siduriga. Golf 7-l on algusest peale väikestel mootoritel kuiva siduriga 7-käiguline DSG DQ200 (1.2 TSI, 1.4 TSI ning 1.6 TDI). Märja siduriga 6-käiguline DQ250 on ainult 2.0 TDI, GTI, GTD ja R mudelitel. Golf 7.5-l tuli viimati loetletuted juba 7-käigulise märja siduriga DSG-ga (DQ381).Markus1700 kirjutas: ↑17 Mär 2023, 12:32Märja siduriga DSG kastid on töökindlamad, mis on diislimootoriga masinatel küljes. Bensukate kohta ma ei oska öelda, kas neil mõlemad variandid. Mingist aastast tuli 7 käigulised kuiva siduriga DSG kastid, mis ei kestnud hästi ja hiljem mindi üle märjale sidurile jälle. Kui ma ütlesin midagi valesti siis parandage mind
-
- Huviline
- Auto: Seat alhambra
- Tänanud: 0
- Tänatud: 26 korda
Ühtegi mitte kestvat manuaal kasti ei meenugi. Vahemalt tavalistel igapäevaseks liiklemiseks mõeldud kulguritel. Kunagi kiviajast meenub, et mingil polol vist oli probleeme viienda käigu ulguma hakkamisega kuskil kosmiliste läbisõitude juures, aga rohkem küll ei tea, et manuaal kastiga niisama lihtsalt midagi juhtuks eriti.
- martin333
- Huviline
- Tänanud: 32 korda
- Tänatud: 68 korda
Üks asi mis Golf 7 ja roostega seoses meenub on esiuste alumised tihendid ning nende otstesse kogunev tolm/väikesed kivid, mis hakkavad lävepakku hõõruma kuni metallini välja. Mehaanilisest vigastusest hakkab roostetama ja tarvis värvitöid teha.
Viimati muutis martin333, 20 Mär 2023, 12:29, muudetud 2 korda kokku.
Päev on lühike, kuid ööbik.