K: armatuuri valgustus - step by step (Q&A topic)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kui r??kida vana kellade mudleist (odomeetri taga on pirn, mitte LED), siis on v?imalik pirn LEDide vastu ise vahetada ja mis iganes kile seal ka panna (originaalis on roheline).Algselt postitas: tfu
aga millise valguse miski kile tekitab v?i hajutab odomeetril? n?iteks roheline kile lihtsalt vahelt v?lja v?tta j??b oranz peale seda. Ja kui kellade valguse ledide peale olete ?mber teinud siis, mis v?rvi kile sinna vahele pannud olete ja milline tulemus j??b?
Uuendal kelladel on odimeetri taga juba v?ike LED, aga see on v?ga raske vahetada. Mul on n?iteks sellised kellad ja ei tahtnud riskida - j?tsin vana kooli roheline.

Kui sa r??gid kiledest, mis inverteerib odomeetri n?idik, siis ma neid pole ise n?inud. M?letan, et Pikksilm r??kis mulle nendest kunagi ammu...
My Fast likes to keep things LIGHT © Reporter Edition
Sul originaalis on LCD peal mustad numbrid, n?iteks kellaed 22.55 ja roheline taust.Algselt postitas: tfu
Mida teeb see polariseeriv kile ja mida t?hendab inverteerima?
Kui panna see kile, siis taust muutub mustaks ja numbrid roheliseks.
Loodan, et said minust aru,
Enne

Parast

[Muudetud: 17-1-2008 Reporter]
My Fast likes to keep things LIGHT © Reporter Edition
-
- Huviline
- Auto: Audi
- Kontakt:
Re: K: armatuuri valgustus - step by step (Q&A topic)
Kuidas saab B4 Passati kellad kätte, kas tuleb rool ka eest ära võtta?
Re: K: armatuuri valgustus - step by step (Q&A topic)
Kas Golf 3 VR6 plokile valgeid numbreid ja värke ei saa kuidagi aretada?
ma ei mõtle et numbrid on lihtsalt valged vaid nagu valge värvus, nagu on uuemate autode spidokad, is naiss
Vabandan et ei oska pilti lisada, anna lingina.
http://mbworld.org/forums/interior-part ... r-amg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ehk kas siis võimalik kui panna valged ledid? ja ülejäänud kell ala "värvida" mustaks? peaks jääma "õige" efekt
ma ei mõtle et numbrid on lihtsalt valged vaid nagu valge värvus, nagu on uuemate autode spidokad, is naiss

Vabandan et ei oska pilti lisada, anna lingina.
http://mbworld.org/forums/interior-part ... r-amg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ehk kas siis võimalik kui panna valged ledid? ja ülejäänud kell ala "värvida" mustaks? peaks jääma "õige" efekt
Viimati muutis Sanki, 29 Mär 2012, 15:08, muudetud 1 kord kokku.