Passat 97a 1,9 tdi 81 kw p?sikiirushoidja paigaldus?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat 97a 1,9 tdi 81 kw p?sikiirushoidja paigaldus?
oskab keegi ?elda kuidas paigaldada passat 97a 1,9 tdi 81 kw manuaal, p?sikiirusehoidjat? otsisin suunatulede kangi juurest ja lisa pistikut ei pannud t?hele, millele saaks ?hendada . gaasiedaal ei ole ?henduses mootoriga trossi abil,niisiis peaks paigaldus lihtsam olema. kas siis tuleb lihtsalt umbes 4-6 juhet p?sikiirusekangi k?ljest kuhugi ?hendada ja siis arvutiga k?ima panna v?i kuidas? t?nan ette kasulike linkide eest ja ka vajalike n?pun?idete eest!
[Muudetud: 4-2-2008 GTI]
[Muudetud: 4-2-2008 GTI]
-
passatist
- Klubiline
- Auto: Touareg ja Passat
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 7 korda
Peaks olema puust ja punane. Vaata siis siia,leitud otsinguga. http://www.vwklubi.org/forum/viewthread" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid267737
t?nud, kuid sellega kaasneb j?rgmine mure . Aga mis siis saab kui minu p?sikiirusehoidjal on 6 juhet ja pinni ning 2 nendest on must/valged? aga ?lej??nud klapivad siis kumma nendest must/valgest ?hendan ja kumma lahti j?tan?kang ise p?rit 2002 aasta passatilt
Algselt postitas: passatist
Peaks olema puust ja punane. Vaata siis siia,leitud otsinguga. http://www.vwklubi.org/forum/viewthread" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid267737
n??d siis masin laiali ja polegi sellist stekkerit nagu oranz ja ei saagi kuhugi ?hendada!!!
?KKI KELLELGI VEEL ?PETUSI V?I N?PUN?ITEID KUIDA PAIGALDADA P?SIKIIRUSE HOIDJAT 97A PASSAT 1,9 TDI-LE ?
?KKI KELLELGI VEEL ?PETUSI V?I N?PUN?ITEID KUIDA PAIGALDADA P?SIKIIRUSE HOIDJAT 97A PASSAT 1,9 TDI-LE ?
Algselt postitas: passatist
masin mul jah manuaal ja sellelt millelt maha kruttisin see ka manuaal kuid 5 aastat uuem (2002a) ja k?isin selle passati aju all neid stekkereid uurimas ja k?ik oli nii nagu kirjeldasid (ripperjack). siit se v?ike AGA kui enda passati aju all stekkereid vaatasin siis tuli v?lja et seda oranzi stekkerit polndki selle asemel mingit teist v?rvi ja valge stekker oli olemas kuid ?ldse teistsugune ja v?hemate juhtmtega! .....pakkusid varjandi et otsiksin oma juhtmetest v?lja puna valge juhtme, minu meelest neid oli p??set?is ja katseeksitus meetodit ei julge proovida
?kki k?rssab midagi maha. ?iget v?rvi juhtmed leiaks sealt ?lesse kuid erinevatelt stekkeritelt...
aaa see lehek?lg ei avane
aaa see lehek?lg ei avane
k?ik juhtmed (4tk ) peavad minema ?het suurde pistikusse mitte igast ei otsi v?rve taga(v?rvid ei pruugi kattuda) ja ?ks juhe(2tk sillatult)l?hevad kaitsmeplokki, kust tuleb peale vool. Kui tahad selgusele j?uda siis uuri ?iged PINid ja pane ?iged ?igesse kohta. Mul olemas nii originaaljuhe sinu autole kui ka originaal pass piloodi paigaldamiseks, kumbki ei ole m??a aga v?in vaada mis juhe mis auku l?heb, seal suurel pistikul aju alla on igal augul ka oma number selle j?rgi saad k?tte.
to alts20, oleks tore kui saaksid need pini nr. ja juhtme v?rvid ?elda, ?kki saaks siis edasi m?elda, sest mu p?sika kangil on 6 juhet ja kaks nendest ?hte v?rv,juu siis ongi sildamise teema, et ?hendada aint 5 juhet.
Algselt postitas: alts20
k?ik juhtmed (4tk ) peavad minema ?het suurde pistikusse mitte igast ei otsi v?rve taga(v?rvid ei pruugi kattuda) ja ?ks juhe(2tk sillatult)l?hevad kaitsmeplokki, kust tuleb peale vool. Kui tahad selgusele j?uda siis uuri ?iged PINid ja pane ?iged ?igesse kohta. Mul olemas nii originaaljuhe sinu autole kui ka originaal pass piloodi paigaldamiseks, kumbki ei ole m??a aga v?in vaada mis juhe mis auku l?heb, seal suurel pistikul aju alla on igal augul ka oma number selle j?rgi saad k?tte.
nii n?puvahel siis p?sika juhtmete stekker millel on 2 viie pinnist rida, 1-5 ja 6-10. nr.1-on t?hi ;nr.2 sinine juhe; nr.3 punane/kollane; nr.4 must/valge ja nr.5 punane/hall....... nr.6 punane/valge; nr.7 must/valge
veidike kirjandust siis "Kangist tuleva juhtme 4 pini tuleb sisetada antud valge pistiku vastavatesse ?narustesse. Punane/hall 7 pesa, sinine 8, punane/kollane 9, must/valge 10. (Kui v?tta pistik enda k?tte, siis peab j??ma vasakule ?lemisse nurka vahe kahe pini vahele [pini asemel on seal v?ike ruudukujuline m?rk] pesal hakkab 1 pin ?levalt paremalt, all paremal on 8, ?leval vasakul on 9 ja all vasakul 15).........Oran?i pistikusse tuleb ?hte nurka puna/valge juhe"
Seega j??b ?ks juhe ?le see on must/valge, ja ei ole mul ka sellist valget pisikut nagu "Kui v?tta pistik enda k?tte, siis peab j??ma vasakule ?lemisse nurka vahe kahe pini vahele [pini asemel on seal v?ike ruudukujuline m?rk] " vaid on hoopis valge pistik ?hes t?kis ja ?marate pini kohtadega, selles pistikus olid vist 3 juhet sobivate v?rvidega (kui ei eksi siis ei olnud sinist juhet) ja ei ole ka oranzi stekkerit kuhu saaks surada bunast/valget juhet (selliste toonidega juhet oli vist igas stekkeris;D nii et katsetama lambist ei hakka).
n??d siis istungi dilemma ees et mingi 3 juhet ?le must/valge; punane/valge; ja sinine vist.
loodan et jutt lugejatele segane ei ole
n??d siis sai oma vaatevinklist k?ik kirja pandud ja j??n ootama uusi varjante ja m?tteid.
[Muudetud: 9-2-2008 paradoxx3]
veidike kirjandust siis "Kangist tuleva juhtme 4 pini tuleb sisetada antud valge pistiku vastavatesse ?narustesse. Punane/hall 7 pesa, sinine 8, punane/kollane 9, must/valge 10. (Kui v?tta pistik enda k?tte, siis peab j??ma vasakule ?lemisse nurka vahe kahe pini vahele [pini asemel on seal v?ike ruudukujuline m?rk] pesal hakkab 1 pin ?levalt paremalt, all paremal on 8, ?leval vasakul on 9 ja all vasakul 15).........Oran?i pistikusse tuleb ?hte nurka puna/valge juhe"
Seega j??b ?ks juhe ?le see on must/valge, ja ei ole mul ka sellist valget pisikut nagu "Kui v?tta pistik enda k?tte, siis peab j??ma vasakule ?lemisse nurka vahe kahe pini vahele [pini asemel on seal v?ike ruudukujuline m?rk] " vaid on hoopis valge pistik ?hes t?kis ja ?marate pini kohtadega, selles pistikus olid vist 3 juhet sobivate v?rvidega (kui ei eksi siis ei olnud sinist juhet) ja ei ole ka oranzi stekkerit kuhu saaks surada bunast/valget juhet (selliste toonidega juhet oli vist igas stekkeris;D nii et katsetama lambist ei hakka).
n??d siis istungi dilemma ees et mingi 3 juhet ?le must/valge; punane/valge; ja sinine vist.
loodan et jutt lugejatele segane ei ole
[Muudetud: 9-2-2008 paradoxx3]
Valge stekker T15a
Sinine on PIN8
Puna/kollane on PIN9
Puna/hall on PIN7
Must/valge on PIN10
Oranz stekker T10e
Tuleb ?hendada Puna/valge juhe k?lge PIN8 olevale juhtmele(nurgas suurema klemmiga) originaalis peaks olema seal piloodi juhtmestikus vahejublakas, et ei rikuks ?ra ?htki juhet aga kui sul seda ei ole siis lihtsalt pead k?lge pookima selle juhtme ja muud polegi enam kui kokku toppida ja arvutiga k?ima l?kata see asi
Sinine on PIN8
Puna/kollane on PIN9
Puna/hall on PIN7
Must/valge on PIN10
Oranz stekker T10e
Tuleb ?hendada Puna/valge juhe k?lge PIN8 olevale juhtmele(nurgas suurema klemmiga) originaalis peaks olema seal piloodi juhtmestikus vahejublakas, et ei rikuks ?ra ?htki juhet aga kui sul seda ei ole siis lihtsalt pead k?lge pookima selle juhtme ja muud polegi enam kui kokku toppida ja arvutiga k?ima l?kata see asi
selles see teema ongi et mul ei ole seal seda valget ja oranzi stekkerit 
Valge stekker T15a
Sinine on PIN8
Puna/kollane on PIN9
Puna/hall on PIN7
Must/valge on PIN10
Oranz stekker T10e
no ma ?htuks ?tlen siis veel midagi tarka. T?na mul vaja ?hele sama aastaga paasatile see epale toppida ja sama aasta Golf IV-le siis tean t?pselt ?elda mis seal on ja mida ei ole. igataheg G IV-le olen eelnevalt ka installinud ja sel on olemas valge stekker ilusti ootamas ja see ?ksik ei l?he teise stekkerisse vaid l?heb kaitsmeplokki. Passatil l?heb ta teise stekkerisse aga tuleb ta ikkagi kaitsme alt seega suurt vahet pole.
Aga ?htu on targem
Aga ?htu on targem
kas kellegil veel ideid kuhu v?i kuidas neid juhtmeid ?endada? v?i matan p?sika idee maha 
Algselt postitas: paradoxx3
selles see teema ongi et mul ei ole seal seda valget ja oranzi stekkerit
Valge stekker T15a
Sinine on PIN8
Puna/kollane on PIN9
Puna/hall on PIN7
Must/valge on PIN10
Oranz stekker T10e
huvi on suur,kui saad siis sk?nni sisse muidu v?in ise ka j?rgi tulla kui sa just kuskil kohtlaj?rvel ela ;D;D ise tallinnas. j??n siis ootama
Algselt postitas: ripperjack
N?dalavahetusel saan paigaldusmanuaali ?ra tuua, seal oli 2 paigaldusvarianti erinevate pistikutega (bensiinil ja diislil erinevad), bensuka variandil olid hoopis teist v?rvi pistikud (?kki kattub 97 a tdi hoopis selle variandiga). Mul endal seda manuaali enam vaja pole, kui huvi on siis v?in ?ra anda v?i m?ned lehed sealt sisse sk?nnida.