autoks on vw vento 2.0 93a
suured t?nud ette ?ra!
Moderaatorid: etnies858, GTI, J.Aru
ta mul ka vahepeal v?tab aja maha, vb lihtsalt ei pane t?hele, v?i on t?ega vait, aga siis tuleb j?lle tagasi v?i panen taas t?heleAlgselt postitas: tfu
Mul ka muidu sama asi koguaeg olnud, aga enam ei saa arugi, v?ibolla enam ei ole ka. Millega tegu ei oska ?elda, v?ibolla m?ni relee?
Vaata seda teemat: http://www.vwklubi.org/forum/viewthread.php?tid=30195" onclick="window.open(this.href);return false;Algselt postitas: wroom
minul aga soliseb jahutusvedelik m??da soojendusradikat.
minul ka originaal makist ei tule, kuna see kuskil kaugel keldrisAlgselt postitas: viiul
Mul kh vento p?riseb, ja originaal makist see ei tule, kuna selle viskasin v?lja:P ja m?rgatav peamiselt k?lmalt, ehk siis hommikuti...
See on climatronicu siseõhu anduri ventikas, mis salongi õhku andurile ette annab.Taim-- kirjutas:Mul näiteks hakkab see sumin tööle siis kui süüte sisse keerad, ja uurisin seda asja, makist vasakule jääva väikese resti taga on mingi ime pisike ventikas vms, ja see teeb mul seda suminat. Kuid ma ei tea milleks see hea on, nii et las sumiseb, mind see ei häiri.