g3 gti ventilaator

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
-TarMo-
Huviline
Auto: VW Golf MK3

Lugemata postitus Postitas -TarMo- »

Algselt postitas: henry2000
Mul k?ll tavaline 1,8 aga probleem vist sama. Kas Sul l?heb ka suitsema? mul l?heb suitsema, koha peal seistes ja mootorit t??tada lastes saan aru.L?puks hakkab ventikas muidugi ka t??le suure gaasitamise peale.Algul m?tlesin,et temperatuuri anduri viga,vahetasin selle ?ra,sama jama aga l?ks ikka edasi.Ventikas tegelikult hakkabki t??le volkaril nii 80-90 kraadi vahel,enne seda aga ei tohiks suitsema hakata. Arvan ise,et peaks termostaadi ?ra vahetama,see suht odav,mingi sota,ehk on mingit abi.
Golfiga sama lugu. Termostraat kinni vist kuidagi v?i praak. paisupaagi punn ei lase r?hku l?bi ka vist, r?hk tekkib sisse ja l??b klapi lahti. mingi 105kraadi juures hakkab t??le alles :S radikas hakkab aurama kah
tants
Huviline
Auto: Caddy, Civic

Lugemata postitus Postitas tants »

mul 1,9td golfil selline mure et vahest hakkab lambist ventikas t??le ja j??b ise seisma siis kui tahab...aga eriti meeldib talle seistes t??le hakata siis kui j?tad salongi puhuri t??le v?i tuled p?lema...temp on kogu aeg normis olnud ning vent hakkab ilusti siis ka t??le kui temp k?rgel kuid vaevab just see et seisva mootori juures hakkab ventikas t??le siis kui ise tahab.
Vasta

Mine “Elektroonika”