K: Kas sillaregulli vaja?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 2001a. 74kw(diisel), VW Golf IV 66kw.(diisel)
K: Kas sillaregulli vaja?
Vahetasin Passatil 96a.(uuem kere) esimesed ?lemised ??tshoovad ?ra 4tk. Kas n??d on vaja sillaregull ka teha?
Joosep
Joosep
mina isiklikult ei usu et ta paigast l?heb,( v?i kui l?heb siis t?esti imev?he,) sest tegu ju siiski ?he kindla detailiga mida pikemaks/l?hemaks pole v?imalik kruttida, muidugi kui sa ise sinna mingit SPORT ?hendust pole teinud mis v?iks miskit m?jutada. Kuid sillastendi mineku kohapealt soovitan sul see aeg siiski leida ja see 300-400 eeq raisata sillastendi peale. v?hemalt on asi kindel.
plokikaante remont, survestamine, lihvimine, valuvelgede sirgestamine, sõiduautode veermiku ja mootori remont.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.8T 02.a
- Kontakt:
Re: K: Kas sillaregulli vaja?
Ei tahtnud uut teemat selle jaoks tegema hakata aga kas 2002 a. Passatil on võimalik esimest silda regullida ainult ühte pidi ... aparaat näitas, et esirattad kergelt lääpas.
http://www.newtime.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Küsiksin ka vahele, et kus on Tartus kõige odavam või mõtekam sillareguleerimist teha? Vahetasin Golf 3-l esimeste amortide peal olevad puksid ära ja ratta kalle läks veits paigast. Või on võimalik ka ise reguleerida, näteks loodi abil ja siis kuidas?
B5 kerega passatil saab ainult esirataste kokkujooksu reguleerida, kaldeid muuta ei saa (4-motionil vist tagaratastel saab kaldeid reguleerida, kindel ei ole). Tartus üks soodne koht Aardla tänaval, kahe raudtee vahel, kohe tee ääres garaasides. Ei ole hetkel telefoni käepärast, muidu ütleks numbri.
Rehvitööd soodsalt Tartu lähedal. Tel 55 89 462. Ka õhtuti ja nädalavahetustel (kui vaja, siis ka öösel, ikka sama soodsalt, 10-17''. Teise pingiga kuni 20''. ). Täisvahetus ja tasakaalustus 15 euri, vahet ei ole, kas plekk või valuvelg.
-
- Huviline
- Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8
Ise on muidugi võimalik teha, vanasti tehti ju kõik kodus kanali peal. Mul Passatil on loodi ja vastava siksi kokkujooksu reguleerimise pulga abil kanali peal korra tehtud nö sillastendi ja tulemus oli oluliselt parem kui Rakvere Car Stopi poolt tehtud stend. Car Stopi ma pärast seda ei lähe enam kunagi tagasi, eriti just Rakvere omasse. Nad tegid mul stendi kolm korda ja auto jätkuvalt ujus teel ning sõi esirehvidel siseserva ära. Lõpptulemus oli, et ma sain sõimata, et ise olen loll ja julgen üldse õiendada. Loodiga ratta kaldeid settides pead arvestama, et ilmselt peab ratastel kerge kalle sisse poole olema ja et need siis oleks mõlemal pool ühte moodi. Kokkujooksul pead umbes kraadid välja uurima ja siis võrdled vahet velje esimesel ja tagumisel serval kuni saad silma järgi vajaliku nurga rataste vahele.kristo21 kirjutas:Küsiksin ka vahele, et kus on Tartus kõige odavam või mõtekam sillareguleerimist teha? Vahetasin Golf 3-l esimeste amortide peal olevad puksid ära ja ratta kalle läks veits paigast. Või on võimalik ka ise reguleerida, näteks loodi abil ja siis kuidas?