Kojamehed t??tavad v?ga aeglaselt ja vahest ?ldse mitte
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kojamehed t??tavad v?ga aeglaselt ja vahest ?ldse mitte
Probleem siis selles, et kojamehed t??tavad v?ga aeglaselt ning vahest surevad ?ldse maha, siis n?tukese ajap?rast taas kasutatavad kuid ikka aeglaselt.
auto on vw bora 99. a
kaitsme kohapealt nii palju ,et kui seda tabelit ?ieti vaatasin, siis seal kojamehe kohal k?ll mingit kaitset polnud. Kas peaks olema?
Et kas mootor l?bi v?i ikka miskit elektroonikast?
auto on vw bora 99. a
kaitsme kohapealt nii palju ,et kui seda tabelit ?ieti vaatasin, siis seal kojamehe kohal k?ll mingit kaitset polnud. Kas peaks olema?
Et kas mootor l?bi v?i ikka miskit elektroonikast?
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 89 korda
- Tänatud: 180 korda
Otsing alati abiks:
http://www.vwklubi.org/forum/viewthread" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid197375
http://www.vwklubi.org/forum/viewthread" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid197375
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
suured t?nudAlgselt postitas: GTI
Otsing alati abiks:
?ldiselt v?tsin selle lahti, seal eriti midagi lahti ei saa ju,neetidega kinni, panin sinna vahele peenikest ?li kuid ega eriti midagi paremaks ei l?inud, siis mingi hetk nagu surid kojamehed maha, l?kkasin j?uda tagasi ja peale seda hakkasi mingiks ajaks korralkult t??le kuid hiljem j?lle uimasemaks.Algselt postitas: puna1
Kaua veel lased olla siis ei saa neid enam lahti ka.
Mul oli ?hel masinal nii ja panin uue.
Tundub ,et mootor kojamehi ?les vedades nagu poob kinni , tagasi l?heb paremini.
On mingeid soovitusi selle mootori ?litamise v?i lahti v?tmise kohapealt?
-
- Huviline
Re: Kojamehed t??tavad v?ga aeglaselt ja vahest ?ldse mitte
Mu golfil ka kojamehe hoovastik koos, käte vahel ma seda liigutada ei jõua.. Mis vahendiga neid siis käima saadakse??
Viimati muutis Indrek, 24 Mai 2010, 13:07, muudetud 1 kord kokku.
vanasti olin insche
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 89 korda
- Tänatud: 180 korda
Võta hoovastik maha, laua peale ja roosteõli igalt poolt peale, vaikselt meelitades peaks hakkama liikuma.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
pole enam midagi lisada- maha ja õlisse siuke jama paljudel autodel
Nii tegingi pmst - tagusin võlli puksi seest välja vaikselt, käisin võlli liivapaberiga üle ja panin punast mingit tavoti moodi määret kõvasti, kokku tagasi (esimese korraga ilmselgelt valepidi) ja toimib.
vanasti olin insche