Airbag tuli armatuuris?

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Krisss
Huviline

Airbag tuli armatuuris?

Lugemata postitus Postitas Krisss »

Alustan siis otsast. K?isin ca 2 kuud tagasi V?rus autot??kojas nimega "Vesiv?rav". Tookord siis diagnostis, kuna turbo viskas ennast safe'i. Diagnostik ?tles terve nimistu, mida vahetama pean... ?hulugeja andur ja r?huandur pidid olema safe'i veaks. Vahetasin ?ra, ikka sama jama. Aga see selleks...
Ka siis p?les mul airbagi tuli, vend ?tles et arvatavasti mingi lint puru vms.. (juhi rooli sees) M?ssas seal tunnike ja v?ttis mul 450.- N??d, 2 kuud hiljem hakkas uuesti airbag tuli p?lema. Ei ole nagu sellist pappi, et visata iga 2 kuu tagant autoelektrikule 500 et ta vigasid parandaks. Mina sinna enam enda jalga ei t?sta, suht ?lbed vennad pealekauba.
Oskab keegi midagi tarka selle kohta ?elda, kuidas seda tuld (veateadet) kustutada?
Pardatsokis peaks olema passenger airbag l?liti. Kui viga on k?rvalistuja turvapadjas ning k?liti OFF asendis, siis veateadet ei n?itaks?
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...
Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Wizard »

siis tuleb k?igepealt ikka vigu lugeda muidu ei oska ka midagi parandada.
kustutamine k?ib arvutiga/testriga
sax82
Huviline
Auto: Passat 96kw Primera Sri

Lugemata postitus Postitas sax82 »

istmega s?ites vahel l??b mul kah p?lema ! aga sis v?tan istme all oleva kollase pistiku lahti ja sis kokku tagasi . ja ongi j?lle minu 450 kr taskus :D t??kojad ajavad koguaeg hullusi . panevad lihtsalt arvuti taha ja vaatavad kus mis n?itab . aga sulle ?eldax et ohhhhhh issand siiiin sai niii r?gatud et otsaesine oli m?rg.
Krisss
Huviline

Ega oligi...
Passisin juures eeldusel, et n?en kuidas seda airbagi lahti v?etakse rooli k?ljest. (siis olid plaanid paigaldada ise p?sikiiruse hoidja)
Vend askeldas ja 5 minutit peale t?? alustamist ?tles: "Mine ole k?rval olevas kohvikus, ma kutsun kui valmis!"
Kohvikus olevast kaamerapildist n?gin, et vend askeldas auto juures max 35 mintsa. ?lej??nud aja seal kedagi askeldamas polnud.
sax82, juhi istme all? v?i kuidas saab ilma istmeta s?ita?
Wizard
Huviline

mitte istmeta s?ita vaid istet liigutades edasi/tagasi
istme all on ?ks kollane pistik ja need ei taha vahest h?sti ?hendust anda vahel lihtsalt piisab sellest, et pistik lahti v?tta ja siis kokku panna aga see eeldab, et on ikka istmes oleva patja viga sees.
NB!!!
kolllaseid pistikuid (turvapadja pistikud kollased) ei tohi n?ppida s??tega st v?ta v?ti alati s??telukust v?lja siis asi kindlam
sax82
Huviline

Algselt postitas: Krisss
Ega oligi...
Passisin juures eeldusel, et n?en kuidas seda airbagi lahti v?etakse rooli k?ljest. (siis olid plaanid paigaldada ise p?sikiiruse hoidja)
Vend askeldas ja 5 minutit peale t?? alustamist ?tles: "Mine ole k?rval olevas kohvikus, ma kutsun kui valmis!"
Kohvikus olevast kaamerapildist n?gin, et vend askeldas auto juures max 35 mintsa. ?lej??nud aja seal kedagi askeldamas polnud.
sax82, juhi istme all? v?i kuidas saab ilma istmeta s?ita?
:D jah ... istme all on need pistikud ! kollased.. see on enamustel nii et istme all tahab pistik nati vahel turgutust. aga nuh kes teab , on ju ka teisi kohti millest loeb sul vea sisse.
Krisss
Huviline

Uurin homme, kuigi minu m?letamist m??da polnud seal neid.
Polnud istme k?ljes pistikuid ning nagu sellelt pildilt n?ha.. pole ka istme all neid.
Paistab, et viga tuleb vist otsida mujalt :mad:
Pilt
sax82
Huviline

OIJAHHHHHHHHHHH.... sa hakkasid nii kohe lammutama w :D minul oli istme all.. iste on paigal ja panin k?e lihtsalt istme alla . midagi lammutama ma ei hakkand. lihtsalt k?lje kangist t?stsin istet k?rgemale et n?exin sinna alla.
sax82
Huviline

?kki sul lihtsalt istmete see ei olegi airbagi.. sis ei ole neid pistikuid kah ju.
Wizard
Huviline

jah kui istmete k?lje peal airbag kirja ei ole siis ei ole ju ka patju ja seega ei saa seal ka viga olla
kindlam oleks ikka testriga vaadata mis veateate annab
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 190 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Sellise vea teadasaamine eeldab airbagi veakoodide lugemist kuna p?hjuseid v?ib olla ?ris palju - pakun et t??kojas alustati sul ?igest otsast e. parandati airbagi lintjuhet rooli taga kuigi selliseid asju ei parandata vaid vahetatakse v?lja. Tavaline asi et p??takse odavalt asja k?rvaldada aga ?ldjuhul see ei ?nnestu. Konsulteeri kellegi foorumlasega kel on l?pakas + kaabel ja loe k?igepealt veakoodid v?lja, siit saad siis edasi minna ning arvatavasti s??stad hulga raha.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Krisss
Huviline

sax82, ei hakanud lammutama. Selle tegin siis kui auto ostsin augustis ja juhtmeid parandasin. Turvapatju mul 2, rooli sees ning k?rvalistuja armatuuris.
Eks n?is, tuleb vist k?lastada Kosel diagnosti..
Panen k?rvataha GTI.

[Muudetud: 4-1-2009 Krisss]
Vasta

Mine “Elektroonika”