Tervist, siuke probleem et soendus puhub ainult neljandal astmel, 1.2.3 astmed on t?itsa vait, mingi soendus mootori takisti vist l?bi, siit ka k?simus et kui minna otsima, kas Golf 3 oma istub ka? (peaks istuma, aga tahan enne veenduda)
sobib ka g3 oma, aga vaata need teemad enne l?bi mis foorumis on ja enne kui seda termokaitset hakkad ostma v?id lihtsalt traadiga proovida seal ?hendada, v?ibolla ikka selles pole viga.
Algselt postitas: tfu
sobib ka g3 oma, aga vaata need teemad enne l?bi mis foorumis on ja enne kui seda termokaitset hakkad ostma v?id lihtsalt traadiga proovida seal ?hendada, v?ibolla ikka selles pole viga.
Minu ventol oli sama s?mptom aga viga oli l?litis, v?ta nupp pealt maha ja liiguta seal olevat klemmi, kui siis vent t??le hakkab ka esimestel astmetel m?tle edasi...
Algselt postitas: viiul
Minu ventol oli sama s?mptom aga viga oli l?litis, v?ta nupp pealt maha ja liiguta seal olevat klemmi, kui siis vent t??le hakkab ka esimestel astmetel m?tle edasi...
Algselt postitas: viiul
Nupp k?ib maha toore j?uga rebides?:P
minu omal kl?ib nii et see pool kus see nooleke on, sealt t?mba ja tuleb nurk lahti