K??nlajuhtmete testimine

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
qoolager
Huviline
K??nlajuhtmete testimine

Lugemata postitus Postitas qoolager »

Oskab keegi ?elda, kas on v?imalik kuidagi testriga teha kindlaks vigaseid k??nlajuhtmeid v?i on ainuke v?imalus taga ajada vilkuvaid juhtmeid?
Ja kui lasta juhtmed niiskeks kas siis mitte mingil juhul ei tohi l?bi l??a ma m?tlen isegi mitte eriti pika pausiga?
M??tsin 3 kahtlustatavat ?le sain 5,97KOhmi, 5,96KOhmi ja 6,04KOhmi...
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 190 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Tester n?itab sul elektri?henduse korrasolekut, isolatsiooni seisukorda (ja sellega ?lel??misi) nii m??ta ei saa. T??taval mootoril k?rgepingeosadele vett pihustades ei tohi ?htegi ?lel??ki tekkida, mootori p??rded peavad j??ma samaks.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tanel
Veteran
Telefon: 56902793
Auto: '88 JETTA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tanel »

Ma m??tsin ka ?kskord takistusi ja kuna ?he juhtme takistus oli peaaegu testri m??tepiirkonnast v?ljas (l?henes 200 kOhmile), siis vahetasingi selle ja probleemid mootoriga v?henesid :D ... viimane piir oli vist u 35 kOhm, mis tohiks olla, seega ?hendust annavad su kahtlustatavad juhtmed piisavalt.
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito
Vasta

Mine “Elektroonika”