Passati Kliimaseadme tagasipanek
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passati Kliimaseadme tagasipanek
Tere
Selline lugu siis,et passatil puuduvad kliimaradikas ja torud jne.Ilmselt kunagi millegi p?rast need autolt eemaldatud.Suvi aga varsti ukse ees ja tahaks veits jahedust ka autosse.
Kas on kedagi kes teeks sellelaadseid t?id??
v?i teab keegi kustkohast(mingeid firmasid) v?iks infi k?sida?
Selline lugu siis,et passatil puuduvad kliimaradikas ja torud jne.Ilmselt kunagi millegi p?rast need autolt eemaldatud.Suvi aga varsti ukse ees ja tahaks veits jahedust ka autosse.
Kas on kedagi kes teeks sellelaadseid t?id??
v?i teab keegi kustkohast(mingeid firmasid) v?iks infi k?sida?
Nu konsoolist saab ju tempi allapoole viia.kuni miinimumini.
a ingel [VW Bot: "Keel korda!"] ei oska ?elda kas kliimapump on v?i ei ole.Peab kontrollima aga kus ta t?psemalt olema peaks ja kuidas ma ta ?ra tunneks.
kui seda pole miks arvad et edasine oleks m?ttet? jupid saaks ju romulast suht odavalt k?tte
a ingel [VW Bot: "Keel korda!"] ei oska ?elda kas kliimapump on v?i ei ole.Peab kontrollima aga kus ta t?psemalt olema peaks ja kuidas ma ta ?ra tunneks.
kui seda pole miks arvad et edasine oleks m?ttet? jupid saaks ju romulast suht odavalt k?tte
Ainu?ksi freooniga t?itmine ja pidavuse kontroll on 1500kr. Kui t?esti enne polnud kliimat siis on vist passatil ka armatuuri alune teine.K?lma toovale radikale on koht v?i mitte.Ette suur radikas,siis nagu k?sisin ka pumpa vaja pluss t??.Mis see k?ik maksaks? Muidugi ei saandki t?pselt aru siiski kas on midagi eemaldatud v?i pole ?ldsegi olnud.
Enne on ikka olnud aga millegi p?rast on sealt m?ningad asjad kadunud.
aga mis t?psemalt seda ma ei tea .
mis t?psemalt kliimaseadme osad yldse on.Kliimapump,radikas ja torud mis neid ?hendavad?on mul ?igus?
kas radikas on armatuuri all v?i kuskil kapote all?
uuriks homme asja t?psemalt mis mul seal on ja mida pole?
aga mis t?psemalt seda ma ei tea .
mis t?psemalt kliimaseadme osad yldse on.Kliimapump,radikas ja torud mis neid ?hendavad?on mul ?igus?
kas radikas on armatuuri all v?i kuskil kapote all?
uuriks homme asja t?psemalt mis mul seal on ja mida pole?