turvav?? hoiatuss?steem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
jmets
- Huviline
- Auto: VW Passat B5.5, 02a. 1.9 TDI@74 kW
turvav?? hoiatuss?steem
Seoses karmistunud kontrolliga ja karmide trahvidega tekkis praegusel s??stuajal kokkuhoiuplaan. Aegajalt ununeb turvav?? lahti ja seda ollakse kiired m?rkama. Lihtne oleks minna autokooli ja otsida abi h?pnoosist v?i muudelt soolapuhujatelt, aga lihtsam oleks aretada autole miski hoiatuss?steem. Toide kogu s?steemile v?iks tulla l?bi s??te, anduri vajadust istmele ei n?e, aga miski kontrollmehhanism v?iks s?steemi t??le panna vaid siis, kui auto liigub. Kas oleks m?eldav tahhomeetri signaali kasutamine (peaks genekalt tulema), mis teatud nivoo ?letamisel annaks signaali heliallikale? Kuidagi oleks vaja ehitada ahelale katkestus ka turvav?? pessa, ?he v?imalusena soetada romulast selleks kohandatud kinniteid.
ehk l?hidalt, toide l?bi s??te, katkestusahel turvav?? kinnitusl?litis ja kontrollmehhanism, mis tuvastaks auto liikumise.
Olen avatud ideedele, ehk on keegi midagi sarnast ka ise valmis meisterdanud v?i oskab m?nda KIT'i soovitada. guugeldamise tulemusena leidsin kilodega vastupidiseid n?uandeid, kuidas neid s?steeme deaktiveerida.
ehk l?hidalt, toide l?bi s??te, katkestusahel turvav?? kinnitusl?litis ja kontrollmehhanism, mis tuvastaks auto liikumise.
Olen avatud ideedele, ehk on keegi midagi sarnast ka ise valmis meisterdanud v?i oskab m?nda KIT'i soovitada. guugeldamise tulemusena leidsin kilodega vastupidiseid n?uandeid, kuidas neid s?steeme deaktiveerida.
-
romeoD
-
EliteSoldier
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
-
jmets
- Huviline
- Auto: VW Passat B5.5, 02a. 1.9 TDI@74 kW
On endalgi see liigutus sees olnud, aga viimased kaks aastat, kus t??kohustuste t?ttu m?nel karmimal kuul kuni 4000 km/kuus s?ita vaja ja sellest suur osa l?hikesi otsi (objektidega tutvumine) ning sageli linnas l?hikesi vahemad s?ites, on seda harjumust t?siselt muutnud. Siiski, ei otsi hetkel ps?hholoogilist abi, vaid tehnilist m?rguannet 
Mind on Toyota piiksumine nii n?rvi ajand, et panin turvav?? sinna kl?psakasse ?ra (ka palju l?hikesi otsi ja ei viitsi iga 100m p?rast seda v??d peale panna). N??d aga kui ma l?hen pikemat otsa tegema, siis t?mban turvav?? ?lemise osa ?le kaela politsei jaoks... Golfiga s?ites panen aga v?? korralikult.
Nii et minu puhul on see piiksumine asja hoopis ohtlikumaks teinud - kui ta raisk ei piiksuks oleks mul maanteel v?hemalt v?? peal
Nii et minu puhul on see piiksumine asja hoopis ohtlikumaks teinud - kui ta raisk ei piiksuks oleks mul maanteel v?hemalt v?? peal
vanasti olin insche
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Pole nagu veel n?inud sellist s?steemi B5 Passatil, ainult meeldetuletus lambike (isegi vanaisa sierral oli selline), mis kustub koos teiste tuledega armatuurist k?ivitamisel, s?ltumatta sellest, kas rihm on kinnitatud v?i mitte. B6; G5->; ja uuematel VW-l on nn. hoiatus, mis vilgutab ja piiksub seni, kuni rihma oled kinnitanud (muidugi ka kodeeritav).
Parim meeldetuletus on siiski trahvikviitung rahakoti vahel;D
Parim meeldetuletus on siiski trahvikviitung rahakoti vahel;D
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....