turvav?? hoiatuss?steem

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
jmets
Huviline
Auto: VW Passat B5.5, 02a. 1.9 TDI@74 kW

turvav?? hoiatuss?steem

Lugemata postitus Postitas jmets »

Seoses karmistunud kontrolliga ja karmide trahvidega tekkis praegusel s??stuajal kokkuhoiuplaan. Aegajalt ununeb turvav?? lahti ja seda ollakse kiired m?rkama. Lihtne oleks minna autokooli ja otsida abi h?pnoosist v?i muudelt soolapuhujatelt, aga lihtsam oleks aretada autole miski hoiatuss?steem. Toide kogu s?steemile v?iks tulla l?bi s??te, anduri vajadust istmele ei n?e, aga miski kontrollmehhanism v?iks s?steemi t??le panna vaid siis, kui auto liigub. Kas oleks m?eldav tahhomeetri signaali kasutamine (peaks genekalt tulema), mis teatud nivoo ?letamisel annaks signaali heliallikale? Kuidagi oleks vaja ehitada ahelale katkestus ka turvav?? pessa, ?he v?imalusena soetada romulast selleks kohandatud kinniteid.

ehk l?hidalt, toide l?bi s??te, katkestusahel turvav?? kinnitusl?litis ja kontrollmehhanism, mis tuvastaks auto liikumise.

Olen avatud ideedele, ehk on keegi midagi sarnast ka ise valmis meisterdanud v?i oskab m?nda KIT'i soovitada. guugeldamise tulemusena leidsin kilodega vastupidiseid n?uandeid, kuidas neid s?steeme deaktiveerida.
romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Harjuta endale sisse: Syyde, turvav??, k?ivitus, tuled.
Siiamaani on mul v?ga edukalt t??tand:)

Aretamist jagub, kuid eestlased on innovatiivsed ja kyll keegi midagi head v?lja pakub, kontakteeru ntx kasutajaga T6nis2, tal kindlasti omapoolne n?gemus asjast.
EliteSoldier
Huviline
Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012

Lugemata postitus Postitas EliteSoldier »

kusjuures naljakas jah, sest minul on ntx sama j?rjekord, istun autosse siis kohe s??de siise ja siis turvakas peale ja alles siis k?ivitus ja ?lej??nu, huvitav miks just nii...sry for OT
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
jmets
Huviline

On endalgi see liigutus sees olnud, aga viimased kaks aastat, kus t??kohustuste t?ttu m?nel karmimal kuul kuni 4000 km/kuus s?ita vaja ja sellest suur osa l?hikesi otsi (objektidega tutvumine) ning sageli linnas l?hikesi vahemad s?ites, on seda harjumust t?siselt muutnud. Siiski, ei otsi hetkel ps?hholoogilist abi, vaid tehnilist m?rguannet :cool:
tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 150 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Kas see auto on turvapatjadega millest jutt k?ib?
Indrek
Huviline
Auto: Golfi risu

Lugemata postitus Postitas Indrek »

Mind on Toyota piiksumine nii n?rvi ajand, et panin turvav?? sinna kl?psakasse ?ra (ka palju l?hikesi otsi ja ei viitsi iga 100m p?rast seda v??d peale panna). N??d aga kui ma l?hen pikemat otsa tegema, siis t?mban turvav?? ?lemise osa ?le kaela politsei jaoks... Golfiga s?ites panen aga v?? korralikult.
Nii et minu puhul on see piiksumine asja hoopis ohtlikumaks teinud - kui ta raisk ei piiksuks oleks mul maanteel v?hemalt v?? peal :)
vanasti olin insche
jmets
Huviline

Autol on turvapadjad (4tk)
mclx
Huviline

Lugemata postitus Postitas mclx »

nagu ma aru saan, on tegu 3B passatiga 97 aasta?
sellel peaks olema turvav?? hoiatus kodeeritav, ehk see on tehasest sisse ehitatud, on tarvis arvutiga sisse l?litada ja korras.

[Muudetud: 10-3-2009 mclx]
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Pole nagu veel n?inud sellist s?steemi B5 Passatil, ainult meeldetuletus lambike (isegi vanaisa sierral oli selline), mis kustub koos teiste tuledega armatuurist k?ivitamisel, s?ltumatta sellest, kas rihm on kinnitatud v?i mitte. B6; G5->; ja uuematel VW-l on nn. hoiatus, mis vilgutab ja piiksub seni, kuni rihma oled kinnitanud (muidugi ka kodeeritav).
Parim meeldetuletus on siiski trahvikviitung rahakoti vahel;D
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Wizard »

Oma g4`jal panin kah peale aga kuna andurid ju puuduvad siis piiksuma ta ei hakka lihtsalt armatuuris p?leb tuli ca 30sek peale k?ivitamist.
Vag-com`iga oli suht lihtne teha.
Br.
Vasta

Mine “Elektroonika”