turboga probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
turboga probleem
vanal passatil turbo l?bi. uurisin veidi ja teadjad ?tlevad, et sobib nii turanni kui vento (94-96) ja sharani turbod ilusti.
mootoriks on 1,9 tdi - ehk on siin kellegi kokkupuudet olnud samal teemal.
?ks touranni oma on juba ka v?lja vaadatud
-
- Huviline
- Auto: Passat 1,9 tdi 96 kw 2001
Ehk leiad om turbo lahenduse SIIT. Alles oli keegi sarnase probleemi otsas.Algselt postitas: kippari
vanal passatil turbo l?bi. uurisin veidi ja teadjad ?tlevad, et sobib nii turanni kui vento (94-96) ja sharani turbod ilusti.
mul umbes sama probleem oli ja j?udsin peale pikki otsinguid ning foorumite kammimist arusaamale, et ikka iga sugu turbo ikka ei istu k?ll.93-97 aasta turbod enam v?hem jah ?hesugused aga siingi erinevusi esineb ning 91-93 turbo suuresti teist sugune kui 93-97. isegi sama aasta k?igu masinatel on erinevad kuigi mootorid samad. v?ib sobida aga ei pruugi... mul oli vahepeal auto pagasis 3 erinevat v?ljalaske kollektorit millel olid k?igil erinevad turbo kinnitused.
-
- Huviline
- Auto: Passat 1,9 tdi 96 kw 2001
Vot selle p?rast ongi igal isendil omad koodid peal. Kaku vana turbo maha ja saad k?tte need vajalikud numbrid, ning lippa poodi. Koodi v?id ka leida minu ?hest eelnevast postist.Algselt postitas: wapsik
mul umbes sama probleem oli ja j?udsin peale pikki otsinguid ning foorumite kammimist arusaamale, et ikka iga sugu turbo ikka ei istu k?ll.93-97 aasta turbod enam v?hem jah ?hesugused aga siingi erinevusi esineb ning 91-93 turbo suuresti teist sugune kui 93-97. isegi sama aasta k?igu masinatel on erinevad kuigi mootorid samad. v?ib sobida aga ei pruugi... mul oli vahepeal auto pagasis 3 erinevat v?ljalaske kollektorit millel olid k?igil erinevad turbo kinnitused.
K?siks ka sedasi et mida ?ldse need KKK ja Carrett t?hendavad? wapsikule. ?hu tootlikuse vahe on. 90 HP.turbo n?uab juba vahejahutit. 90-nesel HP-l.(edaspidi 66 kw) on mootorisse otse sissepritse,55 kw-sel veel vanat??bi eelp?lemis kambrid.Arvan et inseneridega pole m?tet vaielda ehk teisis?nu pane ikka see etten?htud turbo mis 55 kw m?eldud.
T?nud T6nis2. eks ma hakka siis otsime edasi omale sobivat isendit.aga p?hiline on siiski hind kuna olen majandus languse ohver.
kuna aega nagu on siis olen netis tuhninud ning leidnud j?rgmist.
G3 55kw(75 hj) AAZ mootori puhul on kasutusel 5 erinevat turbot 4 Garreti oma ning 2 KKK oma.1990 aastal pandi TD mootoritele Garreti TB0261, TB026 ning KKK K14-7.93-94 aastal paigaldati K03 ning aastatel 94-98 GT1544S mis peaks olema vaid Exchange only. Aga k?ige suurem saladus on aastate 91-93 paigaldatud turbod.kas pole sattunud neile lehek?lgedele v?i polegi kusagil seda infot. Huvitav veel et Garreti GT1544S on ka paigaldati ka 90 hj 95 aasta TDI-le. ja minu auto j??bki just 92 aasta l?ppu. koodi poolest oleks nagu KKK K14-7 (028145703E) V?ta n??d kinni!!!
kuna aega nagu on siis olen netis tuhninud ning leidnud j?rgmist.
G3 55kw(75 hj) AAZ mootori puhul on kasutusel 5 erinevat turbot 4 Garreti oma ning 2 KKK oma.1990 aastal pandi TD mootoritele Garreti TB0261, TB026 ning KKK K14-7.93-94 aastal paigaldati K03 ning aastatel 94-98 GT1544S mis peaks olema vaid Exchange only. Aga k?ige suurem saladus on aastate 91-93 paigaldatud turbod.kas pole sattunud neile lehek?lgedele v?i polegi kusagil seda infot. Huvitav veel et Garreti GT1544S on ka paigaldati ka 90 hj 95 aasta TDI-le. ja minu auto j??bki just 92 aasta l?ppu. koodi poolest oleks nagu KKK K14-7 (028145703E) V?ta n??d kinni!!!
Puna1 ma tean su pakkumist juba, sa oled selle mulle juba selle saatnud ning see oli 8500 eesti raha. Itaaliast tuli pakkumine 5800(350 eurot turbo hind)koos kohale toimetamisega aga seal jama selles, et pandi ootele, kuna praegu pole neil seda mudelit pakkuda. aga eks vaatab seda asja....kuna olen kasutatud asja ostmisega oma vitsada k?tte(mootor) sisi enam ei raatsi nagu topelt raha vajamineva asja peale maksta.