K: Lammutust??d rihma vahetamiseks
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K: Lammutust??d rihma vahetamiseks
Pakub huvi selline k?simus et kas Passat 99.a 1.9 81kw hammasrihma vahetuseks on vaja nina lahti l?hkuda v?i mitte. Kuna endal see t?? ees siis tahaks v?imalikult kerge vaevaga hakkama saada!
-
- Veteran
- Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 23 korda
Tere
lammutada tuleb ?ksjagu ...
http://www.vwklubi.org/forum/viewthread" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid381308
siin esimeses postis on pildid, kuipalju mina nina lammutasin, et ?ldse mahtuda ligi asjadele.
Radika ja kondiradika j?tsin k?lge, paras jukerdamine oli selle veepumba k?ttesaamisele t?nu sellele, aga ei ole midagi v?imatut.
Edit:
Pildilt ei ole k?ll n?ha, aga tulederaam ja radikas olid poolvildakil, radika toru otsas rippus nii raam kui ka turvatala...
E:
t?psemat kirjeldust, kus mida ja kuidas lahti keerata, enam ei m?leta, kuna minu lammutusest on m??das ligemale aasta ...
Rainer
[Muudetud: 30-3-2009 Rainuz]
lammutada tuleb ?ksjagu ...
http://www.vwklubi.org/forum/viewthread" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid381308
siin esimeses postis on pildid, kuipalju mina nina lammutasin, et ?ldse mahtuda ligi asjadele.
Radika ja kondiradika j?tsin k?lge, paras jukerdamine oli selle veepumba k?ttesaamisele t?nu sellele, aga ei ole midagi v?imatut.
Edit:
Pildilt ei ole k?ll n?ha, aga tulederaam ja radikas olid poolvildakil, radika toru otsas rippus nii raam kui ka turvatala...
E:
t?psemat kirjeldust, kus mida ja kuidas lahti keerata, enam ei m?leta, kuna minu lammutusest on m??das ligemale aasta ...
Rainer
Kui nupp ei jaga, siis käed korrutavad või rahakott astendab.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.