Passat2.0TDI 2007a ja "chip"

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
roostevaba1
Huviline

Passat2.0TDI 2007a ja "chip"

Lugemata postitus Postitas roostevaba1 »

Kellelgi kogemusi on sellise vidinaga, mis ühendatakse siis vist turbo rõhu anduri vahele?

Endal siis 103kw 2.0TDI ja väidetavalt pidi 125-130kw-ks "tuunima". Mulle öeldi, et turborõhku see ei timmi, vaid pihustite lahtiolekuaegu... On tõsi? Ja kas seda 20kw-i on niisama ka tunda?

välja näeb midagi sellist: PILT

Ise küll mingit märgatavat vahet ei tundnud. Aga ootame targemate kommentaarid ära ;)

Tervitusi,

Kristjan
white power!

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 580 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Antud vidin käib kütuse temperatuuri anduri asemele (mitte juhtme ja anduri vahele, mida eeldatakse, kuna tal on isane ja emane pistik, kuid anduri poolses otsas pole isegi klemme), sisldades kõigest paarikümne sendist takistit, on selle ülesandeks petta aju jaoks kütuse temp kõrgeks ca 125-128 kraadi, et aju laseks rohkem kütet pritsida.
KW-de kohta ei oska öelda, aga väänet, musta suitsu ja kütusekulu tuli küll juurde (katsetasin siis tourani 103kw moto peal)
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Garfield
Huviline
Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Garfield »

roostevaba1 kirjutas: Ja kas seda 20kw-i on niisama ka tunda?
Ise küll mingit märgatavat vahet ei tundnud. Aga ootame targemate kommentaarid ära ;)
Kui sa vahet ei tundnud, siis viska see jublakas autost kaugele ära. Tegemist on siis mingi suvalise "tuuning-boksiga", mille sisu jussike juba ära arvas.
Minu autol on korralik MTM chip ja vahe on tuntav nii tagumikuga kui ka numbrites (dünotest, kiirenduse mõõtmine). Ja kõigele lisaks, auto on läbinud ülevaatused ilma "abivahendeid" kasutamata ehk kõik heitgaasid jms. on korras.

Vasta

Mine “Diislid”