Akende sulgemine lukustamisel

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
mkendra
Huviline
Telefon: 5620kuuskümmend58
Auto: VW GOLF II 2.0 16V

Akende sulgemine lukustamisel

Lugemata postitus Postitas mkendra »

Küsimus,et kas on võimalik programmeerida VW Touaregil 2008a seda,et kui uksed puldist lukku vajutada,siis läheksid aknad ka kinni.Hetkel on nii,et kui aknad on lahti ja puldist uksed lukku vajutada,siis jäävad aknad lahti ja see tüütab ära.Küsimus,et kas seda et aknad uste puldist sulgemisel automaatselt kinni läheks on võimalik programmeerida kuidagi,kui on,siis ka seda saab ise teha või tuleb lasta esinduses teha.

Tänud.

[Muudetud: 9-8-2009 mario20031]

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 580 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Hoia puldil lukustamis nuppu niikaua all, kuni aknad kinni jooksevad.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Kasutaja avatar
mkendra
Huviline

see ei aidanud ja aknad ei jookse kinni,kui lukustamis nuppu all hoida :(

VeixV
Huviline
Lugemata postitus Postitas VeixV »

huvitav, ka kõige odavamatel alarmidel on selline funk. olemas, et puldist ka aknad kinni, otsi abi autoelektrikult!

miilits
Huviline
Telefon: 5kolm423753
Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 123 korda

Lugemata postitus Postitas miilits »

proovisin siis ka enda golfi peal seda asja>originaal *(v6tmepuldist ) eim teind tuhkagi aga lisapult mis on sellega funkas kyll.aken alla ja autost minema ja lukustades nuppu all hoides lasi akna tagasi kinni aga seda muigi nii kaua kui nuppu hoitsin.kui enne akna l6puni j6udmist lahti lasin siis uksed jah lukus aga aken ikka lahti seal maal kuhu j2i
.

corbe
Huviline
Auto: A5
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas corbe »

Mul ka originaal ja kui aken all, võti lükata juhipoolsesse lukuauku ja lukustamisrežiimis hoida ning aken jookseb kinni ja auto lukus. Puldi pealt ei ole proovinud, peaks õhtul ära proovima siis saab ka muljeid jagada.

curse22
Huviline

Lugemata postitus Postitas curse22 »

Aknaid saab ka samamoodi alla lasta, kui hoida ukse avamise nuppu puldil peal.
Klaaside avamine ja sulgemine pikaltpealhoidmisega töötab mu TOURANil ja sõbra Leon teeb ka sama trikki.:smilegrin:

corbe
Huviline

Sai proovitud, originaal süsteemil Golf4 igatahes aknaid üles ei tõstnud kui nuppu all hoida

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Golfidel alates Viiendast seeriast, passatitel B6-st alates on võtme nupu teema. Loodan, et 2008 touareg peaks sama oskama.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Kasutaja avatar
mkendra
Huviline

juhipoolsest ukselukust saab jah aknaid üles alla lasta võtit keerates ja hoides,aga puldist ei tööta.Viru Rahvaautost öeldi,et touaregil ei näita jah seda funktsiooni olema,et puldist aknad kinni jookseks,kuid pidid vaatama et mis toimub,et kui arvuti taha panna,et äkki on võimalik õpetada autot käituma :D

corbe
Huviline

mario20031 kirjutas:juhipoolsest ukselukust saab jah aknaid üles alla lasta võtit keerates ja hoides,aga puldist ei tööta.Viru Rahvaautost öeldi,et touaregil ei näita jah seda funktsiooni olema,et puldist aknad kinni jookseks,kuid pidid vaatama et mis toimub,et kui arvuti taha panna,et äkki on võimalik õpetada autot käituma :D
Khmm... Viru Rahvaautos pandi minu Golfile pärast komfortbloki vahetust ning püsika lisamist vale tarkvara peale. Kuidagi sai 2-ukselisest autost 4-ukseline ja elektroonika oli vähe segane. Õnneks sai lõpuks asja korda tänu tuttavale, kes võttis teise 2-ukselise Golfi andmetest kaabliga õige koodi VAG-i abil ja nüüd lõpuks asi toimib. Eks igasse karpi leidub vahel mõni mitte kõige teravam pliiats :thumbdown:
Kindlasti saavad nad oma tööga hakkama, kuid see oli lihtsalt lohakalt tehtud, küsisin kohe peale kätte saamist, et miks lukustamisel suunad ei vilgu ja enne tegi nagu kaks "klõpsu" kui uksed lukku panin, kui kätte sain siis vaid ühe. Laiutati vaid käsi mulle seal.

Edit: Mario saatsin sulle ka ps, kus on nr ja info, kes asjaga tegeleb Jõhvis ja kes mul korda ajas süsteemi. Tal läpakas, juhtmed ja kogu pull olemas. Saad ka diagnosti lasta kohe ära teha

[Muudetud: 12-8-2009 corbe]

olc
Huviline
Auto: Golf6 TSI DSG 2012

Lugemata postitus Postitas olc »

jussike kirjutas:Golfidel alates Viiendast seeriast, passatitel B6-st alates on võtme nupu teema. Loodan, et 2008 touareg peaks sama oskama.
On jah see nuputeema, samas kas ikkagi on see aken progetav või ei ole? Nuppu all hoida on ikka narr. Uste sulgemine ja alarmi peale minekul võiks aknad ikka kohe kinni sõita.

Kasutaja avatar
mkendra
Huviline

lähiajal nüüd selgub,kas touaregile saab seda õpetada või ei saa

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

olc kirjutas: Nuppu all hoida on ikka narr. Uste sulgemine ja alarmi peale minekul võiks aknad ikka kohe kinni sõita.
Natu narr jah, aga samamoodi avamisnuppu all hoides jooksevad aknad lahti kah. Nats naljakas oleks kui peale igat cliki aknad üles-alla sõitma hakkaksid, samas ju normaalne inimene ju jälgiks nii-ehk-naa kas aknad ikka sulguvad või ei. Miks seda ei võiks siis jälgida puldil nuppu hoides?

ps. Mäletan vanu juhtumeid (üsna tihkeid), kus lisa alarm, mis suutis sulgeda aknaid ei saanud hästi läbi auto akende juht plokkidega. Tulemuseks jooksid aknad peale sulgumist nn service asendisse ehk siis poole peale tagasi ja juhul, kui autol polnud automaatset üles-alla jooksutajat, kärssasid nii mõnedki mootorid sisse.

[Muudetud: 14-8-2009 jussike]

samzik
Klubiline
Telefon: 55558855
Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas samzik »

Mina vihkaks kui mu auto automaatselt nad kinni paneks. Nagunii kui tahan auto tuulduma jätta pean ime nippe tegema. Kuna lisa signalisatsioonile ei meeldi see ja ja peedistab iga kord. Minu arust nõme funktsioon ja närvidele hakkab ta kah varsti käima nagunii aga maitse asi.
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.

olc
Huviline
Auto: Golf6 TSI DSG 2012

Lugemata postitus Postitas olc »

Küsisin automüüjalt üle ja ütlesivad et ei saa seal midagi lihtsalt ümber progeda. Lihtsalt Audil mul oli see nn. comfort variant et alarmi alla pannes jooksid aknad kinni. Eraldi lahti kerida neid muidugi ei saanud.

--WiLts--
Huviline
Auto: Passat TDI

Lugemata postitus Postitas --WiLts-- »

Selline mugavus on ainult Comfort tüüpidel peal. Muidugi naljakas on see, et sellise aasta Touaregil seda pole :S
Endal lisasigna peal ning kui tahan aknad lahti jätta, siis panen puldist uksed lukku.

Vasta

Mine “Elektroonika”