mure siis selline, et elekti aknad ei tööta ja taga luuk ei avane lingist. pidi olema sharannide tüüp viga. kusagil istme all pidi nende plokk asuma. seda pole ma suutnud veel leida. kaitsmed on kõik korras. äkki on kellelgi sama viga olnud ja on sellest võitu saanud. akendele tuleb muidu vool peale. vähemalt suures punases juhtmes Autoks siis sharan 1,9tdi 97a ilma kliimata variant [VW Bot: "Keel korda!"].
tagumise luugiga on selline asi mul et mõnikord ei tule lahti aga kui teen korraks juhipoolse ukse lahti siis tuleb ka tagumine luuk lahti ja miskipärast enam ei lähe salongi tuled põlema siis kui tagumised uksed lahti on :S ei tea milles viga on....aidake palun
aix kirjutas:töötab aga vahest kui süüde sees on (ka sõidu aeg) on kuulda mingit relee tiksumist. siis hakkavad ka lae valgustid selle tiksumise saatel vilkuma.
comfortline aju hakkab niiskuse pärast õhtale minema või juhtmed ei anna hästi ühendust.
aju on juhi jalge põrandakatte all.
sai siis eile otsitud seda aju. aga tulemusteta. juhi jalgade all pole midagi. nii et äkki kellelgi veel kokkupuuteid sellega. äkki on osadel masinatel see aju teises kohas.
Minu teada on tagaluugis lukkudel väiksed mootorid, mis aitavad luuki avada. Kui nende toide kuskiltpidi vigane (näiteks juhtmed kahjustatud läbiviigu kohas) siis võib olla probleemne luugi avamine. Või avamise käepide ei anna signaali neile. Sama häda võib olla ka elektriakendega, et juhtmed kahjustatud läbiviigu kohtades.
jurkale:
Tagaluugil on miski turvalukustus, et kui oled sõitnud, siis ei saa luuki lahti enne kui oled mõne ukse avanud. Peab välistama selle, et keegi kuritahtlik ristmikul foori taga ei rebiks tagaluuki lahti ja ei paneks asju pihta.
ma ei saa ikka aru miks kui tagumised uksed lahti teha siis salongi valgusuts põlema ei lähe ja arvuti ka ei näita et uksed lahti on...aga kui teen esimesed uksed lahti siis arvuti näitab et esimesed uksed on lahti.
no nii enam ei tööta juhipoolt kesklukk ka. samuti ei põle enam juhi uksel el. akende tuli. ja juhipoolsete uste avamisel ei hakka lea valhus ka tööle. enne mingi relle tiksus armatuuri all kaitsmeploki taga, siis lüliti vilkus samas taktis. vahest harva oli siis nii. ei oska keegi ütelda siis kus võib see akende plokk asuda???
ma tegin korda....põhjus oli lihtne pidin ostma uued lülitid. ja kõik toimis. ja luugiga on tõesti selline asi et kui paned kinni luugi siis mingi kaitse läheb tööle et selleks et uuesti luugi lahti teha tuleks esiukse avada =)