Süüteluku eemaldamine

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
riaak
Huviline
Auto: VW

Süüteluku eemaldamine

Lugemata postitus Postitas riaak »

92 Passat

Kaotasin süüteluku võtme ära. Kui roolilukk pole peal, kas siis saab süüteluku veel kätte või ikka võtit vaja?

Mis variandid mul veel on, kui võtit ei leiagi üles? Saen süüteluku pooleks või urgitsen rooliluku keele välja?

Auto pole kodus ka ja ei tahaks sellise külmaga hakata niisama seal kangutama.
Foori taga näeme, raisk!
T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Kui süütelukust pole roolilukk ,,pessa,, läinud on võimalik lukku eemaldada ilma võtmeta. Vähe tõenäoline selline variant [VW Bot: "Keel korda!"],esimese ehmatusega ikka liigutad rooli,kuid hops,lukku ta läks. Rooli vardal,rooli taga ka suur nuut süüteluku eemaldamise takistuseks. See enne eemaldada. Tõmmitsat selleks vaja. Netis oli ca. aasta tagasi pilt kus tõmmati välja kogu rooli sammas,kuid see eeldas ka seda et rooli lukk oli lahti.
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Südamiku saab kätte nii: http://foorum.vwklubi.ee/viewthread.php" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid275174

Roolilukk ei tohiks protsessi segada.

[Muudetud: 14-12-2009 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
riaak
Huviline

Süütelukku olen varem vahetanud, selles ei olnudki üldse küsimus.

ingel [VW Bot: "Keel korda!"] jah, rooli lahti keerates nagunii keerab natuke liiga palju ja hüppab lukku, samas proovida ju võib. Vähemalt hea teada, et teoreetiliselt on mul võimalik lukk ilma lõhkumata vajadusel kätte saada.

Muide keegi oli mu eelmist lukku juba üritanud puurida (ebaedukalt), nüüd ma tean täpselt miks. :lol:
Foori taga näeme, raisk!
riaak
Huviline

Tänud, lukk maas, auto kodus.
Minu poolest võib teema lukku panna.
Foori taga näeme, raisk!
T6nis2
Huviline

riaak. Sinu jutt....süütelukku olen varem vahetanud.... Tänud,lukk maas,auto kodus. Milles seisnes vastuste andjate abi sulle? Mis võtetega said asja korda? Raske siis seda öelda. Paneme siis arhiivi kirja- kasutaja riaak= tänamatu küsija.
woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 52 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

Tõnis kuule, äkki sa katsud natuke rahuneda. Ei ole kõigi kallal vaja haukuda. Kui ta ei pidanud targemaks hakkata jussikese juttu ümber kirjutama, siis las see olla temaga. Milleks hakkata kohe tüli kiskuma.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
T6nis2
Huviline

Woodi,viid küll mul jutu teemast kõrvale,kuid kus tüli näed? Elementaarne et ütelda probleemi lahendus.
woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 52 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

Äkki tallitas ta jussikese õpetuse järgi?
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
riaak
Huviline

Minu põhiline küsimus oli: "Kui roolilukk pole peal, kas siis saab süüteluku veel kätte või ikka võtit vaja?". Oma küsimusele sain positiivse vastuse ja sellest tulenes ka lahendus. Süütelukk jooksis ilusti maha ja ei olnud mingit võtit vaja. Vana süüteluku pealt võtsin süütelukupõhja, mis läks sinna pistiku külge nagu ta ikka käib. Kruvikeerajaga oleks saanud otse sealt käima keerata, aga aku oli tühjavõtu ja piinamise asemel tõmbasime teise autoga käima.
Foori taga näeme, raisk!
T6nis2
Huviline

Jätkame teemat natuke süüteluku eemaldamise koha pealt. Nimelt ,,süütelukk jooksis ilusti maha ja ei olnud mingit võtit vaja,, . riaak,anna aru et sa annad oma kogemusi ka teistele. Mina küsin siiski konkreetselt- ilma süüte võtme keeramisega sa ei saa süüteluku ,,keelt,, tagasi viia. Sul on see tehtud mängleva kergusega. Süüteluku põhja jutt on nagu poliitikutel ,teemast probleemi kõrvale viimine. Teema peaks lõppema asjalikult,et oleks hiljem põhjust teistele öelda ,KASUTA OTSINGUT,, .
riaak
Huviline

Milles antud juhul probleem on? Ma olen vist liiga dumba selleks. Seletasin ju üsnagi hästi ära, kuidas ma auto minema sain. Pildimaterjali muidugi ei teinud, et saaks kohe DIY materjali, kuidas auto ära ajada.
Ise sa ütlesid ka ju oma esimeses postis, et "Kui süütelukust pole roolilukk ,,pessa,, läinud on võimalik lukku eemaldada ilma võtmeta."

Süüteluku põhjaga polnud teema tõesti otseselt seotud, kaudselt aga küll.

[Muudetud: 18-12-2009 riaak]
Foori taga näeme, raisk!
Vasta

Mine “Elektroonika”