Mure õlitule/alarmiga.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Mure õlitule/alarmiga.
Mure järgmine. Ostsin mõned päevad tagasi G3 1.8 55kw ning mõned tunnid peale ostu hakkas jant pihta. Et siis kurvilistel ja künklikel teedel hakkab õlituli vilkuma ja haigelt piiksuma aga tasasel pinnal see kaob. Õli tase on normis ja õli ise ka väga vana just ei ole. Kust peaks hakkama viga otsima ? Ei viitsi koguaeg makki röökima panna sellepärast et seda vingumist ei kuuleks.
Who the fu*k is DeepsouL ?!
Re: Mure õlitule/alarmiga.
Ei ole ühtegi mõtet kellegil ? Probleem jätkuvalt segab.
-
- Huviline
- Telefon: 53629264
- Auto: BMW E36 Convertible
- Kontakt:
mina mõõdaks õlisurve ära enne kui midagi ahetama hakkaks, kui surve ok siis paneb andur tõenäoliselt näkku.
Ja kuidas või kus ma selle ette peaks võtma ? Ise suht juhm selle koha pealt.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 177 korda
Õlisurve mõõdad ära mehaanilise manomeetriga mis keeratakse õlianduri asemele - kui sul vastavat riistapuud pole siis pöördu mõne töökoja poole. Võid ka uued andurid osta - need ei maksa suurt midagi.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
tegelikult tundub olema siiski tüüpveaga ja ei ole päris nii hull kui tundub.
-
- Huviline
- Auto: ford focus c-max 06a
mure omaniku jutu jargi jäi selline mulje mida olen ka ise kogend kuid siis kull talbotiga, nimelt
1. on see õli varras ikka õige pikkusega. tean juhtumeid kus on sebitud ja aretatud pikim varras sinna õige aemele kuna oig kas ktki voi kadunud. .(omad kogemused)
kui oleks õli survega midagi siis see jamaks ka sileda pinnasel.
proovi kuid tee seda ohutult:
soida siledal ja vajuda pidureid vaata mis siis see oli tuluke teeb, kui hakkab vinksuma ja polema siis sul mootoris oli vahe voitu
see minu arvamus muud ei oska esi algu vajla kaija.
1. on see õli varras ikka õige pikkusega. tean juhtumeid kus on sebitud ja aretatud pikim varras sinna õige aemele kuna oig kas ktki voi kadunud. .(omad kogemused)
kui oleks õli survega midagi siis see jamaks ka sileda pinnasel.
proovi kuid tee seda ohutult:
soida siledal ja vajuda pidureid vaata mis siis see oli tuluke teeb, kui hakkab vinksuma ja polema siis sul mootoris oli vahe voitu
see minu arvamus muud ei oska esi algu vajla kaija.
elu on karm ja sellega peab harjuma;
Sain ühelt foorumikasutajalt ka veidi infot mille ta ise liigitas ''tüüpvea'' alla. Nimelt ilmselt paneb üks andur näkku ja soovitas ta mul selle otse massi ühendada. Proovin selle variandi kõigepealt ära ja siis vaatan kas mõjub. Ja varras sai ka üle vaadatud ja võrreldud identse motoga isendiga, kõik oli võrdne. ka omal eelmise passatiga nii olnud, et mingi tark mingi lambi varda asemele pannud.
- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Kui massi paned ja õlisurve kadunud on .... siis see nüüd küll kõige tergem tegevus pole. Üldiselt kui õlisurve sellel mootoril kaob, hakkavad TAVALISELT klapid plagisema. Kuid võivad ka vaikseks jääda. Mina mõõdaks ära manomeetriga surve, enese rahustuseks.
Viimati muutis NOTFAST, 23 Mai 2010, 19:23, muudetud 1 kord kokku.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
Ses suhtes, et sellel mootoril on kaks õlisurve andurit ja kui tead nende tööpõhimõtet, siis ei räägiks praegu niiNOTFAST kirjutas:Kui massi paned ja õlisurve kadunud on .... siis see nüüd küll kõige tergem tegevus pole. Üldiselt kui õlisurve sellel mootoril kaob, hakkavad TAVALISELT klapid plagisema. Kuid võivad ka vaikseks jääda. Mina mõõdaks ära manomeetriga surve, enese rahustuseks.
Viimati muutis alts20, 24 Mai 2010, 19:12, muudetud 2 korda kokku.