Ühesõnaga voolu sa ei säästa selle värgiga, kül aga auto arvab, et tuled korras.
Tehas muidugi teeb seda ledide paigaldust siiski voolu säästmiseks ilmselt. Kas uuema passati softi uuendust ei ole ja neile tehas näiteks ei paigalda lede? Saaks uuema softiga ledid selgeks õpetada ja ei peaks takistitega jamama?
jussike kirjutas:Nõndaks, selleks korraks siis teema ammendatud 4,7 oomiste 75W takistite näol. Ei viitsi vist enam aju kallale minna. Kuna takid läksid suht tuliseks, lasin igaks juhuks pinget ka natsa alla ca 9 voldi peale.
Uut Passatid veel ei toodeta ja B6 on juba tootmisest maas, nii et uuemat softi ega LEDe siia põlvkonda enam ei tule.
Voolu säästu ei ajanud taga, Xsenonite iga püüan pikendada.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Kusjuures mul on arusaamatu kuidas nende xenonitega päriselt on väidetavalt hävib 60% valgus viljakusest esimese 6 kuuga. Samas kui tegelikult pirni eluiga on kordades kõrgem kui hõõgniit pirnil. Võta siis näpust mis värk on. Kas ka need jutud tõele vastavad see on iseasi. Jah olen näinud lillasi xenoon pirne, aga autodel pirnid väidetavalt ka 10a vanad enne kui lillad. Oskab keegi öelda näiteks mõningaid numbreid mis tootjad ise avalikustavad? Tea kas sellel ledid ongi üldse mõte . Mul endal ju kah ledid ees muidu.
Viimati muutis samzik, 16 Sept 2010, 22:13, muudetud 1 kord kokku.
Sai sõbra B6 -le Xenonid paigaldatud ja siis tekkis tal tahtmine ka gabariidid LED lampidele saada. Nagu ikka see probleem KALTDIAGNOSE.
Kuna takistid võtavad palju voolu ja toodavad ainult sooja, tulime lihtsale lahendusele. Armatuurivalgustuse mingi väike hõõglamp sai pandud pistikusse parraleelselt ja asi OK.
kuramuse volkar on nagu pereliige, sööb vaikselt pappi hamstri moodi
Sai sõbra B6 -le Xenonid paigaldatud ja siis tekkis tal tahtmine ka gabariidid LED lampidele saada. Nagu ikka see probleem KALTDIAGNOSE.
Kuna takistid võtavad palju voolu ja toodavad ainult sooja, tulime lihtsale lahendusele. Armatuurivalgustuse mingi väike hõõglamp sai pandud pistikusse parraleelselt ja asi OK.
Takisti on ju sama mis nn. armatuuri pirn. Pirnil on samuti takistus ja mitte ei tooda aind valgust, vaid lisaks valgusele ka soojust. Tulemuseks said sama lahenduse mis takistiga(suurendasid takistust, et aju ära petta)lisaks said veel põleva pirni, mida tuleb muu maailma eest varjata. Vägisi meenuvad vanad ajad kui esimesed Bemmimehed paigaldasid oma masinatele XENONID(maksid omal ajal mitmeid tuhandeid) takistitest ei osanud selle aja isearetajad midagi arvata ja siis nägid linnas kui tuli bemm millel ees uhked lillad xenonid, samal ajal kapoti servade vahelt kumas halogeenide valgust mis oli samuti paralleelselt ühendatud, tulede rikkeid ehk kellades tablool veateateid ära petta