Päevatuled Xenoni säästmiseks uuematel VW-el
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
spoon
- Huviline
- Auto: Passat VR5 4Motion / Golf Plus 1,6FSI
- Kontakt:
Päevatuled Xenoni säästmiseks uuematel VW-el
Ei leidnud siit kuskilt midagi tarka selle asja kohta. Kui kellelgi midagi selle vastu pole tõmbaks teema käima.
Mõte siis selles, et uuematel VW-el on päevatulede aktiveerimine väga lihtsalt teostatav "linnukese" sättimisega pikal kodeerimisel.
Sellega saaks siis tuled ilusti särama automaatselt. Aga kui tuledeks on xenoonid? Kahju teisi niisama kulutada.
Sätiks mingid LED päevatuled sinna asemele.
On mingeid kogemusi kellelgi?
Mõte siis selles, et uuematel VW-el on päevatulede aktiveerimine väga lihtsalt teostatav "linnukese" sättimisega pikal kodeerimisel.
Sellega saaks siis tuled ilusti särama automaatselt. Aga kui tuledeks on xenoonid? Kahju teisi niisama kulutada.
Sätiks mingid LED päevatuled sinna asemele.
On mingeid kogemusi kellelgi?
kuramuse volkar on nagu pereliige, sööb vaikselt pappi hamstri moodi
-
spoon
- Huviline
- Kontakt:
Re: Päevatuled Xenoni säästmiseks uuematel VW-el
Ega vist pole keegi sellega tegelenud?
Üks variant oleks kasutada udukaid ja ümber progeda udukad päevatuledeks. Niivõrd - kuivõrd legaalne see jällegi on pollarite seisukohalt.
Sel juhul peab aga ( keskajus vähemalt ) olema juba tehasest kaasa ehitatud udutuled.
Selline mõte:

või selline:

Üks variant oleks kasutada udukaid ja ümber progeda udukad päevatuledeks. Niivõrd - kuivõrd legaalne see jällegi on pollarite seisukohalt.
Sel juhul peab aga ( keskajus vähemalt ) olema juba tehasest kaasa ehitatud udutuled.
Selline mõte:

või selline:

Viimati muutis spoon, 16 Sept 2010, 09:48, muudetud 2 korda kokku.
-
daff
- Huviline
- Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8
Kasutaja Jussike siin tegi midagi sellist, et pani udukate asemele Škoda päevatuled. Loe ta auto teemast lähemalt.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Põhi arutelu käis siin: http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=54&t=60661" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis jussike, 16 Sept 2010, 19:32, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
spoon
- Huviline
- Kontakt:
Jepp. Selle koha peal üritasin ise ka kaasa mõelda.jussike kirjutas:Põhi arutelu käis siin: http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=54&t=60661" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga Jussikesel juba udukad tehasest ja põhiajust juhtmed veetud jne.
Kui aga on ainult Xenon või tavaline H7, ning udukate juhtmed vedamata.
Ning pole võimalust ka pikas koodis udukaid päevatuledeks ümber kodeerida."Linnukese" panek ei aita, kui kontroller matsu välja ei anna.
Kuidas saada siis päevatuled tööle, ilma põhituledeta?
-
daff
- Huviline
- Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8
Kui päevatuled lisatuledena panna, siis on mingi plokk, mida varuosade poodides müüakse suht soodsa hinnaga, mille saab vahele panna, et tekib automaatne päevatulede lülitus. Aga kuna ma eeldan, et sul on pooltuledele automaatne lülitus juba tehasest, siis sellega peaks leidma variandi kuidas see süsteem välja lülitada või kuidagi sedasi.
-
spoon
- Huviline
- Kontakt:
See on arvatavasti Vihterpal lüliti mida sa mõtlesid.daff kirjutas:Kui päevatuled lisatuledena panna, siis on mingi plokk, mida varuosade poodides müüakse suht soodsa hinnaga, mille saab vahele panna, et tekib automaatne päevatulede lülitus. Aga kuna ma eeldan, et sul on pooltuledele automaatne lülitus juba tehasest, siis sellega peaks leidma variandi kuidas see süsteem välja lülitada või kuidagi sedasi.

See töötab hästi mul vanema Passati peal. Aga häda ongi just uuema(te) VW kontrolleritega.
Ma ei saa mingite releedega teha põhitulele katkestust (kui on päevatule lülitus kontrollerist peal), sest siis arvab kontroller, et lamp on läbi põlenud.
Viimati muutis spoon, 18 Sept 2010, 17:14, muudetud 1 kord kokku.
- vredestein
- Veteran
- Telefon: 5045339
- Auto: Derby Mk1 1980, Passat 1,8 132KW 2019, LT 28 1984
- Tänanud: 120 korda
- Tänatud: 53 korda
Vabandust lolli küsimuse pärast ,aga kui hullult siis kuluvad xsenonid .
Ma olen vahetanud 2 korda pirni ja seda ka enda lollusest kuna niiske ilmaga khakkas üks pool jebima 2 aasta jooksul ja ma ei leia ,et need hullult kuluksid .
Ärge näkku lööge
Ma olen vahetanud 2 korda pirni ja seda ka enda lollusest kuna niiske ilmaga khakkas üks pool jebima 2 aasta jooksul ja ma ei leia ,et need hullult kuluksid .
Ärge näkku lööge
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
-
samzik
- Klubiline
- Telefon: 55558855
- Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Nojah aga sa pole ka neile valguse mõõtmist teinud, seega pole siin midagi ilma mõõtmiseta teha. Valgusviljakuse mõõtmine silma järgi on sama hea kui persedyno järgi auto võimsust mõõta ja kw ennustada. Ei taha kedagi solvata muidugi. Aga mind huvitaks just tõestatud tehniline materjal mis oleks lihtinimesele piisavalt lihtne lugeda. Peaks tmi kirjutama, et nad äkki võtavad ette asja!
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.