VW Passat B3 püsikiiruse hoidja

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Siksaator
Huviline
Auto: Borat
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

VW Passat B3 püsikiiruse hoidja

Lugemata postitus Postitas Siksaator »

Huvitaks siis selline asi, et kas on võimalik Vw Passat 1993 1.9TD 55kw isendile püsikiirusehoidja peale panna? Kui jah, siis kas siit meite maalt on üldse võimalik leida kõiki vajalikke vidinaid?
Kui kellegil näiteks kohe pakkuda, siis võib PS-i saata hinna sooviga :roll: .
Kui keegi on juba antud paigalduse ära teinud, siis võiks kogemusi/näpunäiteid jagada :roll: .
Viimati muutis Siksaator, 04 Nov 2010, 20:54, muudetud 1 kord kokku.
Siksaator
Huviline

Re: VW Passat B3 püsikiiruse hoidja

Tundub, et küsimus on jabur:). Nii palju veel, et tegu on mul siis gaasitrossiga versioon. Ehk siis nagu netist kolades selgus, siis on vaja püsikiiruse hoidja juhtplokki, toda vaakumimootorit, vajalikku juhtmestikku ning kangi roolisambale?
Kasutaja avatar
Siim
Huviline
Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
Tänanud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas Siim »

http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=50&t=59494" onclick="window.open(this.href);return false;

Kes otsib, see leiab.
ivohi
Huviline
Auto: Passat '00 Passat '92 Transporter '86 Polo '78
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas ivohi »

Kui juba minu teemasse lingiti siis peab sõna võtma. :D

Endal küll ei ole vw originaal süsteem, aga umbes tean mis ja kuidas.

Ma ei ole 100% kindel kas su diislil ikka on vaja seda vaakumajamiga püsikat (kuigi gaasitross sellele nagu viitaks), aga vajalikud jubinad oleks tõesti juhtplokk, vaakumpump, kang ja juhtmestik, kui ka gaasipedaali reguleeriv vaakum element, ja ei saa mainimata jätta ka piduri ja siduri vaakum lüliteid. Paar kinnitust oleks ka tore, lihtsustab asja. Ja muidugi natuke vaakumvoolikuid.

Siit maalt tervet komplekti on võimalik leida, aga kohtab harva. (Ise lasin lolli peaga ühe näpust :( )

Ja paigaldus iseenesest peaks olema suht lihtne, sest süsteem on ise päris lihtne.

Abimaterjale ka niipalju et:
http://static3.nagi.ee/i/p/679/59/1698991789e777_o.jpg
http://static3.nagi.ee/i/p/679/59/16989921da4d73_o.jpg

Aa, peaaegu oleks unustanud. Kuna kusagilt on vaja saada kiiruse impuls, siis on oluline, et sul oleks kas elektroonilise odomeetriga spido või kompuuter. Kui kumbagi pole, ei ole ka veel midagi katki, aga leiutamist tuleb juurde.
Viimati muutis ivohi, 07 Nov 2010, 15:33, muudetud 1 kord kokku.
Siksaator
Huviline

ivo1990 kirjutas:Kui juba minu teemasse lingiti siis peab sõna võtma. :D

Endal küll ei ole vw originaal süsteem, aga umbes tean mis ja kuidas.

Ma ei ole 100% kindel kas su diislil ikka on vaja seda vaakumajamiga püsikat (kuigi gaasitross sellele nagu viitaks), aga vajalikud jubinad oleks tõesti juhtplokk, vaakumpump, kang ja juhtmestik, kui ka gaasipedaali reguleeriv vaakum element, ja ei saa mainimata jätta ka piduri ja siduri vaakum lüliteid. Paar kinnitust oleks ka tore, lihtsustab asja. Ja muidugi natuke vaakumvoolikuid.

Siit maalt tervet komplekti on võimalik leida, aga kohtab harva. (Ise lasin lolli peaga ühe näpust :( )

Ja paigaldus iseenesest peaks olema suht lihtne, sest süsteem on ise päris lihtne.

Abimaterjale ka niipalju et:
http://static3.nagi.ee/i/p/679/59/1698991789e777_o.jpg
http://static3.nagi.ee/i/p/679/59/16989921da4d73_o.jpg

Aa, peaaegu oleks unustanud. Kuna kusagilt on vaja saada kiiruse impuls, siis on oluline, et sul oleks kas elektroonilise odomeetriga spido või kompuuter. Kui kumbagi pole, ei ole ka veel midagi katki, aga leiutamist tuleb juurde.
Aga kui ongi vaakumsüsteemiga variant, siis vaja ju ainult gaasipedaali sikutavat vaakumelementi, siis pole sinna juurde vaja ju enam mingit mootorit, mis sikutab eraldi veel gaasitrossi?
Et minna trossi spidolt üle elektroonilisele, siis on vaja käigukasti küljes mingi andur ära vahetada? Kui ongi nii, siis kas 1.8 66kw mootori kasti küljest on võimalik too asi saada?
ivohi
Huviline
Auto: Passat '00 Passat '92 Transporter '86 Polo '78
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas ivohi »

Ei olegi vaja gaasitrossi sikutamiseks mootorit.(minul ei ole vaakumsüsteem :wink: ) On vaja mootorit mis tekitab vaakumit ja paneb tööle gaasipedaali vaakumelemendi.

Ja et üle minna el.spidole, siis on tõesti vaja käigukasti peal olev andur ära vahetada.(Läheb siis trossi asemele) Sobivuse kohta ei oska kahjuks nii öelda, pead võrdlema. Nagu ma aru olen saanud, siis neid andureid on kahte erinevat selle ajastu vw'l, nii et suht 50:50.
Vasta

Mine “Elektroonika”