G3 lähitulega probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
bradley0073
- Huviline
- Auto: VW golf 3 2.0 85 kw
G3 lähitulega probleem
Probleemiks siis g3 vasakpoolne lähituli, mis natuke aega vilkus ning siis lõpuks üldse ära kustus. Panin uue pirni sisse kuid põlema ikka ei hakka. Ülejäänud pirnid põlevad, seega kaitse läbi olla ei saa. Tuledeks on golf 4 stiilis tuled kui sellest miskit abi.
- Mattias
- EVWK juhatus
- Auto: G3 1.8T,Passat B5.5 1.9TDI
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 51 korda
Re: G3 lähitulega probleem
Kontrolli vast pistik üle, mis pirni otsa läheb, kas voolu üldse peale saab?
G3 1.8T teema | Disain ja muud tegemised: UnitedDesign&Code | Ühel õigel autohuvilisel on pool autot koguaeg toas.
-
Peps7
- Huviline
- Telefon: 5103244
- Auto: VW Golf V 1,6 75kw, Ford Galaxy 1,9TDI 85kw. Hingusele läinud VW Golf III 1,8 66kw, Ford Galaxy 2,3 103 kw
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Enda autol oli probleem selles, et see klamber, mis pidi pirni tules sees hoidma, oli "väsinud" ja pirn loksus väheke. Sellest piisas, et ühendus nöökis ning tuli vilkus.
http://www.ally.ee
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Arvad tõsimeeli, et terve auto lambid on ühe kaitsme all?bradley0073 kirjutas:Probleemiks siis g3 vasakpoolne lähituli, mis natuke aega vilkus ning siis lõpuks üldse ära kustus. Panin uue pirni sisse kuid põlema ikka ei hakka. Ülejäänud pirnid põlevad, seega kaitse läbi olla ei saa. Tuledeks on golf 4 stiilis tuled kui sellest miskit abi.
Vaata ikka kaitsmeplokki kah, seal on ikka rohkem kui kaks kaitset kui mootor ja tuled.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
bradley0073
- Huviline
ühe poole tuled on ühe kaitsme all, teise poole omad teise kaitsme. Ega see kaitsmeplokk mulle nii võõras ka ei ole:D
Lihtsalt kuidagi kähku ja imelikult kustus ära. Korraks kui klaasi peale koputasin kui alguses ära kustus, hakkas tööle, peale seda enam mitte. Ju hakkab täna siis otsima, kuhumaani vool jõuab üldse
Lihtsalt kuidagi kähku ja imelikult kustus ära. Korraks kui klaasi peale koputasin kui alguses ära kustus, hakkas tööle, peale seda enam mitte. Ju hakkab täna siis otsima, kuhumaani vool jõuab üldse
-
freeser
- Huviline
- Telefon: 5176554
- Auto: Audi a4 1,9TDi Quattro VW Golf I Cabri turbo
Mul g2-ga oli siuke teema, et tuli põles ja järsku kustus ära sõitsin august läbi, toimib. ja nii umbes nädala tegi ja kui lõpuks enam ei hakand üldse tööle sis vaatasin kaitset ja see oli suland. Vaata ikka kaitse ka üle.(mul lähituli põles, aga kaugtuli oli kustus)
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Siia maani on ikka igal sõidutulel oma kaitse olnud, pargid käivad poolte kaupa.bradley0073 kirjutas:ühe poole tuled on ühe kaitsme all, teise poole omad teise kaitsme. Ega see kaitsmeplokk mulle nii võõras ka ei ole:D
Kehv ühendus kaitsme pesas sulatab heal juhul lõpuks kaitsme läbi, si*em variant võib lõppeda tulekahjuga.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
bradley0073
- Huviline
Nii, nüüd pean küll Jussikese ees vabandama, oligi viga lihtlabases kaitsmes. Lihtsalt eile õhtul suure kiiruga ei pannud tähele et lähituli eraldi kaitsme all. Uus kaitse sisse ning pinks-ponks.
Minu poolest võib teema lukku panna.
Minu poolest võib teema lukku panna.