Varastatud ilukilbid Mustamäelt
Moderaator: etnies858
-
- Huviline
- Auto: Passat ´01
X
Viimati muutis yellowboost, 15 Mai 2019, 10:28, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.8T,VW Golf 3 GT 1.8
Re: Varastatud ilukilbid Mustamäelt
Mul varastati samasugused(4kilpi) 29.01.2011 öösel Mustamäelt. ingli [VW Bot: "Keel korda!"] kaabakad.. mis muud ikka öelda.Siin foorumis ühel golfil (asukoht samuti Mustamägi) varastati 15.01.2011 kilbid. Igatahes kõik Mustamäe VW omanikud peaksid silmad lahti hoidma.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat Ecofuel
27.01.2011 või 28.01.11 öösel varastatud Mustamäelt VW Bora 4 ilukilpi Teab keegi, kus pakutakse neid Tallinnas enam-vähem soodsa hinnaga? Vanu taga ajada ei ole vist enm mõtet.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Mul keerati kunagi Golf4-jal antenn ära Mustakal. Ma küll ei kujuta kuhu sellist asja realiseerida onm aga ju siis on.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Täna öösel ( 06.02.2010) varastati mu Passati küljest 4 originaalkilpi. Asukoht Mustamägi, maja eest. ingli [VW Bot: "Keel korda!"] vargad.
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
hull koht see Mustamäe..
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
Tõmmake nippukatega(kaabli trippid) kinni, vähemalt 2tk kilbi kohta, siis suurem võimalus et teil jäävad kilbid alles.
Viimati muutis killerq, 08 Veebr 2011, 20:42, muudetud 1 kord kokku.
-
- Klubiline
- Telefon: 51982593
- Auto: ŠKO O3 / VW G7.5
- Tänanud: 14 korda
Minul ei olnud sellest ka kasu. Elasin enne 5 aastat Mustamäel, polnud kordagi probleemi, et midagi auto küljest ära kaoks. Sügisel kolisin Kristiinesse Välja tänavale. Esimese asjana oli keegi üritanud antenni ära keerata, kuid see oli kinni roosteand, nii nad lõhkusid selle lihtsalt ära. Ja kui panin talverattad alla, siis kilbid suutsid küljes püsida kõigest ühe öö. Hommikul tööle minnes neid enam ei olnud. Vargad polnud isegi nipukaid maha jätnud, tahtsid vist viisakad olla, et prahti maha ei jäta.killerq kirjutas:Tõmmake nippukatega(kaabli trippid) kinni, vähemalt 2tk kilbi kohta, siis suurem võimalus et teil jäävad kilbid alles.
Nüüd siis sõidan ilma ilukilpideta ringi, on ka ilus. Ja endal jäävad närvirakud alles, sest ei pea hommikul üllatuma, et kilbid kadunud oleks!
psiiaaaooooo
-
- Veteran
- Auto: B8 Alltrack
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 10 korda
Tehke kilpidele sissepoole mingi pisike, aga kindel märk enda jaoks, kui ära varastatakse, siis minge ja kammige nv kadaka autoturgu, kus eraisikud nn turundavad, ma usun et nii mõnigi leiaks oma kallid kadunud kilbid ülesse
Mina teeks nii, ingel [VW Bot: "Keel korda!"] pole autot ja on ainult valuveljed
Rainer
Mina teeks nii, ingel [VW Bot: "Keel korda!"] pole autot ja on ainult valuveljed
Rainer
Kui nupp ei jaga, siis käed korrutavad või rahakott astendab.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.8T,VW Golf 3 GT 1.8
Külmaga lähevad need nipukad suht kergelt katki:D Praegustes oludes kinnita kuidas tahad,ära varastatakse ikka:D
Elan samuti tln välja tn ja volkeri omanik ja õnneks pole veel kilpe puudutud. Antenn läks küll minema :S
Nii...täna hommikul autojuurde minnes oleks infarkti saanud. Nimelt mingi tropp on rüüstanud autot. Mingi terava asjaga on parempoolne külg ära kraabitud :S
Lihtsalt hoituseks kes pargivad autot välja tänaval!
Lihtsalt hoituseks kes pargivad autot välja tänaval!
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Olid ainuke kannataja? Teisi ei vaadanud? Mul aastaid tagasi oli TTÜ kandis analoogne juhtum, aga siis oli vist mingi 6-7 autot üle käidud. Ise ei pannud algul tähele, aga politsei hiljem ütles. Mul oli kakso peal ja oli vaja et fikseeritakse. Mulle kulu 3000 krooni, kindlustusele 30 000 (kogu auto kriibiti ära ja läks üleni värvimisse).
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Eelmine aasta Tartus Mõisavahes läks mul G4 1 orig kilp ja majataga sõbrad samamoodi G4 orig kilp ka ainult üks. See oli küll ajuvaba nüüd
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Naabreid pole veel näinud aga kui näen siis kindlasti küsin. Ega neid tropp kätte saa. Täna päeval vaatasin et hullult hästi on näga, et külg ära rikutud.
Mul pole õnneks ilukilpidega probleeme, kuna oman valukaid. Aga hirm on sees, et äkki lähevad need ühel kenal ööl jalutama( kõige hullem see, et pole varga polte kaa:(:(:( )
Aha olge siin mustakal ja valvsad!!!!!!
Aha olge siin mustakal ja valvsad!!!!!!