oleks vaja kellaplokki 98a passatile ?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
oleks vaja kellaplokki 98a passatile ?
Mul oleks vaja Passatile 1.9tdi 66kw 1998a automaat käigukastiga masinale kellaploki?
Kas on kellegil sellist asja üle võib oskab öelda kus seda saada võib? käisin täna 3 rommulat läbi, seal igastahes ei olnud.
Kas on kellegil sellist asja üle võib oskab öelda kus seda saada võib? käisin täna 3 rommulat läbi, seal igastahes ei olnud.
Viimati muutis taavi6, 28 Veebr 2011, 19:15, muudetud 1 kord kokku.
Re: oleks vaja kellaplokki 98a passatile ?
külmaga ei tööta immo, pead soendama kellaplokki, kas külmajoode või mõni veel keerulisem viga.. Esindustes ei osata seda parandada igastahes. Kaalungi varianti kas minna tartu dia autoelektroonika vendade juurde või uut kellaplokki proovida, kuid eelistan teist varianti algul.
võtad lammarist teised kellad, viskad auku ja voilaa? Päris nii lihtne see olema ei saa
Kus kandis asud muidu?
VIskaks äkki praegustele kelladele pilgu peale
Kus kandis asud muidu?
VIskaks äkki praegustele kelladele pilgu peale
Viimati muutis alts20, 02 Mär 2011, 21:06, muudetud 1 kord kokku.
Ma tean, et ei ole! aga et edasi minna on vaja kõigepealt kellaplokki ju või mis?
Asun Raplamaal.
Arvad, et oskad lahendada probleemi? olen käinud läbi päris mitmeid autoelektoonikuid, neil jookseb juhe sellepeale kokku.
Asun Raplamaal.
Arvad, et oskad lahendada probleemi? olen käinud läbi päris mitmeid autoelektoonikuid, neil jookseb juhe sellepeale kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Kui vahetad kellablokki siis esinduse laks, juhul kui nad on nõus sulle teise kellablokki peale kodeerima(võimalik, et tuleb haltuura korras teha). Pädevam elektroonik teeb ka ise selle töö ära kui on Vag-Com ja Vag-Tacho kaabel olemas. Nimelt siis, vaja on lugeda immo ajus olevat koodi mille järgi sobitatakse immo aju auto ajuga.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus