Auto : G3 92 a. 2.0 85 kw 3 ust
Elekrti aknad koos komfort süsteemiga .
Alarm : Marksman 45 mc.
Probleem : Auto saades ei olnud peal keskluku vaakummootorit , pärast selle paigaldust hakkas jama . Mootor tõmbas uksi lukku kogu aeg - alarmi maha võttes tegi uksed lahti umbes 3meks sekundiks ja siis vedas uuesti kinni ... Nüüdseks hetkeks ei allu kesklukk enam alarmile aga reageerib siiski võtmest keeramisele ...
Netist ei leidnud alarmi programeerimise jaoks õpetust ...
Kas on keegi pädev kes võiks aidata ? Või on mõni idee kuskohast alustada , sest olukord ajab pead halliks ....
G3 Alarmi ja keskluku jama ...
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: G3 Alarmi ja keskluku jama ...
Suure tõenäosusega võid alustada uue signa paigaldusest. Kui algul töötas ja siiski vigadega ja nüüd enam üldse mitte, siis vaevalt seal midagi progeda on. Äkki see ka võimalik põhjus, miks juba enne vaakumpumpa polnud. Lihtsalt nii tundus eelmisele omanikule lihtsam kui signast jagu ei saanud. Uksi tõmbavad osa kinni küll uuesti, aga see on tavaliselt kuskil 30 sekundit hiljem, kui uksi avatud pole. 3 sekundit hiljem kindlasti mitte.
Sellise mudeli kohta ei anna tõesti isegi google ühtegi vastast, kindel et õieti kirjutasid.
Siiski veelkord ei näe mina siin küll mingit loogikat programmeerimises. Kui mõlemale puldiga on sama jama (välistaks patarei teema), siis on vähetõenäoline et asja saab.
Uue soodsa signa saad http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=32735" onclick="window.open(this.href);return false; ja kui soov ka paigaldust, siis täna või homme võiksin ära vahetada (signa vahetus soodsama hinnaga, edasi PS). Peale seda pead nädala kannatama kuna olen Eestist ära.
Sellise mudeli kohta ei anna tõesti isegi google ühtegi vastast, kindel et õieti kirjutasid.
Siiski veelkord ei näe mina siin küll mingit loogikat programmeerimises. Kui mõlemale puldiga on sama jama (välistaks patarei teema), siis on vähetõenäoline et asja saab.
Uue soodsa signa saad http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=32735" onclick="window.open(this.href);return false; ja kui soov ka paigaldust, siis täna või homme võiksin ära vahetada (signa vahetus soodsama hinnaga, edasi PS). Peale seda pead nädala kannatama kuna olen Eestist ära.
Viimati muutis dellu, 20 Mär 2011, 10:52, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335