Tere.
Probleem seisneb selles, et kui võtmega juhi poolt keerata, siis avab ilusti, kuid lukku enam ei keera. Kui uksed lukustada salongis olevast nupust või kõrvalistuja ukselukust, siis lukustab, kuid juhiukse lukust mitte.
Võtsin juhiukse lukustussüsteemi välja ja testriga mõõtes luku põhjas olev lüliti töötab, mis tähendab, et keskluku aju peaks signaali saama. Kuna avab ilusti kõiki uksi, siis ei tohiks lekke probleem ka olla, või ma eksin?
Oskab keegi öelda, kust viga otsida?
Polo 2000a. Kesklukk ei tööta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Polo 2000a. Kesklukk ei tööta
Mitte pahapärast, aga miks üldse võtmest keerata? Tänapäeval keskluku juhtimised või signad juba ju täitsa normaalse hinnaga. Vihje leiad allkirjast.
Aga viga otsides katlustaks ikkagi pigem kuskilt luku juurest. Ma pole seda ise lahti kiskunud, seega ei oska ka 100% öelda, kuidas seal asi üldse on. Sulgemise ja avamise käsk võib üldse ka mootori poolt tulla või miskit muud.
Aga viga otsides katlustaks ikkagi pigem kuskilt luku juurest. Ma pole seda ise lahti kiskunud, seega ei oska ka 100% öelda, kuidas seal asi üldse on. Sulgemise ja avamise käsk võib üldse ka mootori poolt tulla või miskit muud.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335