Hetkel jagelen siin siis sellise teemaga nagu Airbagi juhtmoodul (Control module ingl.k). Targad mehed räägivad, et peale avariid ning patjade aktiveerumist, muutub see moodul kasutuskõlbmatuks. Endal siis täpselt sama mure. Käisin täna mitmel pool lämmarites enda mooduliga (nimelt varuosa kood pidi olema ka sama) ning sain valdavalt negatiivseid vastuseid. Küll aga ühes kohas räägiti midagi, et väidetavalt on proovitud neid resettida kuskil eestis. Aga täpsemalt ei teadnud rääkida. Ehk on kellelgi kogemust selle kohta? Originaali uue hinnaks leiti mulle 475 Euri, aga selle peale käsi ei tõuse praegu

Kas see vastab siis tõele, et sama koodiga samasugune moodul teise auto pealt, (mis ei ole patju lahti löönud siis muidugi) lahendaks minu probleemi ning ma saaks taas turvapadjad aktiveeritud? Rääkisin ka ühe tuttavaga, kes on esinduse kogemusega ning ta rääkis, et igat moodulit saab ühe korra programmeerida. Seda siis tehakse tehase aparaadiga ning uue mooduli puhul. See tähendaks siis seda, et ei jää midagi muud üle kui see 475 Euri välja käia. Kas on kellelgi selle koha pealt rohkem kogemusi? Oleks suureks abiks.
Parimat,
Ergo