Autoks mul on Seat toledo millel on peal Golf 3 mootor võimsusega 1,8 66kw.
Probleem on siis järgmine.Tulin töölt jättis mu teepeale,uurisime siis viga sädet ei tule peale.
Vahetasin ära süütepooli läks käima käis 2-3minti jäi seisma.Sai kutsutud elektrik käis kontrollis kõik töötab okei keeran võtit auto käib.Tundus asi korras olevat.Sõitsin 200km jätsin seisma käivitan ei lähe käima.Vedasin kõie otsas jälle remonditöökotta.Saime teada,et süütepoolist ei tule kõrgepinge vool jagajasse.Samas auto seisab öö otsa või rohkem ja keerad võtit ja käib täielik müstika.Sama targalt võib ta ka su teepeale jätta ja vool on korraga kadunud.
Pakkumisi on olnud 4
1.Süütepool(korra vahetatud)
2.Jagaja.
3.Kommutaator.
4.Kaitsmeblokk.
Oskab keegi nõu või jõuga abiks olla oleks päris tänulik.
Vajaks abi Süütesüsteemiga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
raiku
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
Re: Vajaks abi Süütesüsteemiga
hallikas otsas.
EDIT: süütepool ei saa olla see sul vahetaatud
jagaja ei saa olla, sest poolist juba ei tule voolu.
kommutaator, ehk süütevõimendi on juba süütepooli küljes. ja sul juba vahetatud.
hallika kohta on temasid ka juba küll ja küll kasuta otsingut ja saad targemaks kuidas kontrollida.
halli andur otsingusse.
EDIT: süütepool ei saa olla see sul vahetaatud
jagaja ei saa olla, sest poolist juba ei tule voolu.
kommutaator, ehk süütevõimendi on juba süütepooli küljes. ja sul juba vahetatud.
hallika kohta on temasid ka juba küll ja küll kasuta otsingut ja saad targemaks kuidas kontrollida.
halli andur otsingusse.
Viimati muutis raiku, 15 Juul 2011, 14:38, muudetud 2 korda kokku.
viljandi mölamies
kas seda vahetatud süütepooli ka testisid / kontrollisid -- on ta ikka läbi ?heiko kirjutas:Autoks mul on Seat toledo millel on peal Golf 3 mootor võimsusega 1,8 66kw.
Probleem on siis järgmine.Tulin töölt jättis mu teepeale,uurisime siis viga sädet ei tule peale.
Vahetasin ära süütepooli läks käima käis 2-3minti jäi seisma.Sai kutsutud elektrik käis kontrollis kõik töötab okei keeran võtit auto käib.Tundus asi korras olevat.Sõitsin 200km jätsin seisma käivitan ei lähe käima.Vedasin kõie otsas jälle remonditöökotta.Saime teada,et süütepoolist ei tule kõrgepinge vool jagajasse.Samas auto seisab öö otsa või rohkem ja keerad võtit ja käib täielik müstika.Sama targalt võib ta ka su teepeale jätta ja vool on korraga kadunud.
Pakkumisi on olnud 4
2.Jagaja.
3.Kommutaator.
4.Kaitsmeblokk.
Oskab keegi nõu või jõuga abiks olla oleks päris tänulik.
see viga ei pruugi algusest peale olla seotud kõrgepingega... vag-vom-i peale palju ei panusta aga igal juhul mõistlik ära kuulata... igal mootoril on vähemalt 1 selline andur, mis analoogse nn anomaaliana avaldub
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
-
100avant
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 3 korda
On teemaalgataja kindel, et seal just Golf 3 sama moto peal? Selles mõttes et ise Jettale 96aasta Seati mootorit paigaldanuna pakuks et tegu ikka Golf 2 rohkem sarnase mootoriga(vahe pritses- Seati ja G2 peal mono-jetronic, G3 peal mono-motronic). Ja sellel kooslusel peaks olema vanakooli suur süütepool ja kommutaator eraldi?heiko kirjutas:Autoks mul on Seat toledo millel on peal Golf 3 mootor võimsusega 1,8 66kw.
Pakkumisi on olnud 4
2.Jagaja.
3.Kommutaator.
4.Kaitsmeblokk.
Pooli ja kommutaatorit sel kooslusel eriti ei usu, kaitsmeplokki veel vähem. Pigem panustaks halli andurile.
Mõtlesin siin selle asja üle veel ja mälusopis kummitab miski juhtmesarja vahel 5 klemmiga pistik aju läheduses, mis nii minu doonorautol kui ka tuttava sarnasel masinal mootori käivitumist takistama kippus( oli niiskust ja oksiidi täis). Ei oma praegu ligipääsu oma andmebaasile, et vaadata, mis elekter sealt täpselt läbi jooksis, aga kontrollida tasub vast ikka. Kui mälu ei peta, siis oli see pistik aju juures kojameeste ajamiga samas ruumis, ja mõlemal juhul lehtede ja pori alla peitu pugenud...
Viimati muutis 100avant, 18 Juul 2011, 12:33, muudetud 1 kord kokku.
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...