kas keegi saab saata golf 2 GTI mootorist pilte?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56308834
kas keegi saab saata golf 2 GTI mootorist pilte?
mul oleks vaja teada kuidas see õhu ja küttesüsteemi voolikud käivad ja juhtmed :d
Viimati muutis mikkpoldmann, 24 Sept 2011, 19:22, muudetud 1 kord kokku.
Re: selline küsimus et mul golf võttab küttet nagu loom
Defineeri "nagu loom" 

Viimati muutis Timpz, 22 Sept 2011, 18:12, muudetud 1 kord kokku.
Teema on asjalik! 

Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!
-
- Huviline
noh lasin autol paagi tühjaks sest tahtsin näha kui palju küttet võttab sest sellega oli enne kah probleeme kui ostsin selle ja panian viis liitrit sisse ja sain sõita ainult 9 km see ei ole ju normaalne ma olen ise kah vaatanud et äkki mingi voolik puruks aga ei ole :Dmina ei tea mis viga on enam 

mikkpoldmann kirjutas:noh lasin autol paagi tühjaks sest tahtsin näha kui palju küttet võttab sest sellega oli enne kah probleeme kui ostsin selle ja panian viis liitrit sisse ja sain sõita ainult 9 km see ei ole ju normaalne ma olen ise kah vaatanud et äkki mingi voolik puruks aga ei ole :Dmina ei tea mis viga on enam
On alles janune loom kui 5l 9kmle võtab. Kallasid sa bensiini ikka paaki või kuskile mujale?
mikkpoldmann kirjutas:noh lasin autol paagi tühjaks sest tahtsin näha kui palju küttet võttab sest sellega oli enne kah probleeme kui ostsin selle ja panian viis liitrit sisse ja sain sõita ainult 9 km see ei ole ju normaalne ma olen ise kah vaatanud et äkki mingi voolik puruks aga ei ole :Dmina ei tea mis viga on enam
Pane ikka 10l v 15l sisse ja vaata mis kulu on.
Ja kuidas nn"tühjaks" lasid ?
Mootor töötab ilusti jne ?
-
- Huviline
- Telefon: 53067590
- Auto: Vento TD
Kergem oleks vast diagnost teha(kui saab). Taolise mootori puhul võib kompromisse olla hulgi.
-
- Huviline
sellele ei sa diagnosti teha liiga vana aga eks mul ei jäe muud üle kui viia see targemate kätte :Dvahest on seda kruvi krutitud nii palju valeks ei tea või siis mingi klapp on läbi aga mootor töötab korralikult
-
- Huviline
- Auto: Passat B5,5 4-Motion
minu diisel passat võtab ka kütet vahepeal nagu loom.... hommmikul pangetäis ja õhtul pangetäis 

tel 5015578