Teemaarendust, et lasin oma piraat kaabli lukku ja ei hakka tööle mu piraat kraam jne... paluks siis mitte siin arendada. Seda teemat pikalt ja laialt arendatud juba siin teemas
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... ss#p559573
Tegemist siis originaal ross-tech kaabliga. Olen koperdanud paari auto otsa, millel on tekkinud küsimused, et ikkagi kuidas jne..
1) 2008a passat. 09centrl. elect. alt leian, et istme soendus on ajusse kodeeritud, ning testide alt leian, et ta on disabled, saab süsteemi testiga paariks sekundiks enableda, kuid soojenemist ikka ei toimu, maha kodeerimine ja peale tagasi ei aidanud, istmed soojaks ei lähe...
2)1993 aasta golf3(1,6 55) ning 93a vento, mootorit ei mäleta. Kohapeal saab ajusse sisse, koode saab lugeda, kustutada, niikui paned käima enam ligi ei saa... no response from controller ja kõik.
3)audi(vag ikkagi) 80 1990a. Pistikud olemas, autodata näitab, et nii vilkutamine, kui seadmega. Aga näitab testist, et status on unsure, K1-ok, K2-short to ground. Ning ei saa kuidagi ajule ligi..
Vabandust kui mu küsimused natuke lihtsad ja rumalad tunduvad kellelegi, kuid pole veel 92lk manuali läbilugeda mõttega jõudnud, samas miskipärast usun, et sealt ka vastust ei leia...
Oodatud ka teie mured ja lahendused, ning ideed ja muidu kogemused! Ehk jääks ka see teema siis kohaks, kus saavad kasutajad nuruda, et keegi kaabliga, teeks ka neile imesi