Probleem Golf III GTI-ga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Probleem Golf III GTI-ga
Sooviks abi!
Miks ei tööta pagasniku tuli ehk mis vead seda põhjustavad?
Teiseks töötab minu puhur väga naljakalt, salongist astmeid vahetades töötab mul ainult nr 2 ja 4, 1 ja 3 ei tööta absoluutselt!
Tänan kõiki, kes oskavad aidata!
Miks ei tööta pagasniku tuli ehk mis vead seda põhjustavad?
Teiseks töötab minu puhur väga naljakalt, salongist astmeid vahetades töötab mul ainult nr 2 ja 4, 1 ja 3 ei tööta absoluutselt!
Tänan kõiki, kes oskavad aidata!
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Probleem Golf III GTI-ga
Puhuri puhul on tõenäoliselt vigane lüliti, see on tüüpiline.
Pagasniku tulel kontrolli ära pirn, kontaktid.
G3 puhul eitea kuid B4 on pagasniku lukustus mehhanismi luugiküljes oleval vidinal pistik järel mis annab salongi valgustusele märku, et luuk on avatud ja pane lamp põlema.
Pagasniku tulel kontrolli ära pirn, kontaktid.
G3 puhul eitea kuid B4 on pagasniku lukustus mehhanismi luugiküljes oleval vidinal pistik järel mis annab salongi valgustusele märku, et luuk on avatud ja pane lamp põlema.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Pagasniku pirn on korras, samuti pirni juures olev kontakt!
Kuid algsetkontakti ma ei tea ega oska leida, kust üldse vool tollesse pirini läheb!
Vot seda vidinat otsisin mina ka, aga ei leia, kus ta olema peab või kas üldse olemas on!?!
Kuid algsetkontakti ma ei tea ega oska leida, kust üldse vool tollesse pirini läheb!
Vot seda vidinat otsisin mina ka, aga ei leia, kus ta olema peab või kas üldse olemas on!?!
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 95 korda
- Tänatud: 191 korda
Keera luugi küljes olev lukusti lahti (2 sisekuuskant poldiga kinni) ja lukustil peab olema juhe taga, lüliti ongi lukusti sees. Sal. vendi puhul vaata üle kiiruste takistite blokk või vent. lüliti keskkonsoolis.T-GTI kirjutas: Vot seda vidinat otsisin mina ka, aga ei leia, kus ta olema peab või kas üldse olemas on!?!
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Siis on sama, tagaluugi kate võta maha, ning vaata kas lukustus mehhanismi järel on 2 juhtmega pistik. kui võtad selle järelt ära ühendad otsad kokku ja kui tuli põlema läheb siis viga on lülitis.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- rako
- Huviline
- Kontakt:
seal on pistik, millesse läheb 2 kaablit. Paned kasvõi mäkaiveri poodi kirjaklambri pistikusse sisse, et tekiks ühendus kahe kaabli vahel.T-GTI kirjutas:Kuidas otsad kokku?
Kui siiski tuluke põlema ei lähe, tuleb hakata viga kuskilt mujalt otsima.
Viga käes, läks põlema!
Lüliti viga ühesõnaga!
Saan ma kuidagi ise seda parandada?
Lüliti viga ühesõnaga!
GTI kirjutas:Keera luugi küljes olev lukusti lahti (2 sisekuuskant poldiga kinni) ja lukustil peab olema juhe taga, lüliti ongi lukusti sees. Sal. vendi puhul vaata üle kiiruste takistite blokk või vent. lüliti keskkonsoolis.T-GTI kirjutas: Vot seda vidinat otsisin mina ka, aga ei leia, kus ta olema peab või kas üldse olemas on!?!
Takistite blokk, asub kus?
- rako
- Huviline
- Kontakt:
ehk midagi taolist nagu siin: http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=54&t=80616" onclick="window.open(this.href);return false;
loomulikult pead ei anna.
loomulikult pead ei anna.
Viimati muutis rako, 10 Nov 2011, 16:13, muudetud 1 kord kokku.
rako, ega selle lülititga vist ei anna midagi teha kui tuksis on juba?
Viimati muutis T-GTI, 10 Nov 2011, 16:17, muudetud 1 kord kokku.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Ma ise remontinud ei ole neid. Olen välja vahetanud. See on suhteliselt tüüpiline viga, pea iga B4/Mk3 omanik selle läbi teinud.T-GTI kirjutas:rako, ega selle lülititga vist ei anna midagi teha kui perses on juba?
Vaata MK3 kuulutusi varuosadeks on palju siin foorumis, sealt kindlasti saad selle.
Viimati muutis rako, 10 Nov 2011, 16:18, muudetud 1 kord kokku.
-
xpr
- Huviline
- Auto: Passat B8.5
- Tänanud: 2 korda
Vaata see üle:

Võta see kiirusenupp sealt ära, tõmmates peaks ära tulema. Seal on selline klemm (vaskplekk vms), mis vastava kiiruse juures on kindla koha vastas. Paremini näed, kui selle katte ka sealt nuppude ümbert ära võtad. Liiguta seda vastu riba (puhasta) selles asendis, mis ei tööta

(foorumist leitud pildid)

Võta see kiirusenupp sealt ära, tõmmates peaks ära tulema. Seal on selline klemm (vaskplekk vms), mis vastava kiiruse juures on kindla koha vastas. Paremini näed, kui selle katte ka sealt nuppude ümbert ära võtad. Liiguta seda vastu riba (puhasta) selles asendis, mis ei tööta

(foorumist leitud pildid)
Viimati muutis xpr, 11 Nov 2011, 01:46, muudetud 1 kord kokku.
-
Deemu
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Huvi pärast küsin, et mis värvi need juhtmed on, mis sinna luku sisse lähevad?T-GTI kirjutas:Viga käes, läks põlema!
Lüliti viga ühesõnaga!
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Sisuliselt mis sa saad sellest kui tead neid värv? mina ka ei mäleta ja vb ka B4 teist värvi. Sinna lülitisse lähevad ainult 2 juhet. võtad korra luugi plastiku maha ja näed ära need värvid.
( minul üldse oli poroloonist kaitse ümber juhtmel niet ma ei näinudki neid värve )
( minul üldse oli poroloonist kaitse ümber juhtmel niet ma ei näinudki neid värve )
-
Deemu
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Noo, kui ma auto ostsin väga ammu, siis juba eelmine omanik oli nn sileda luugi teinud ja siis luugiavamise seestpoolt teinud. Aga minu teada sinna lukku küll mingeid juhtmeid ei läinud, olen selle plastiku päris mitu korda ära võtnud. Ja oleks päris vahva, kui saaks luuki avades ka salongituled põlemarako kirjutas:Sisuliselt mis sa saad sellest kui tead neid värv? mina ka ei mäleta ja vb ka B4 teist värvi. Sinna lülitisse lähevad ainult 2 juhet. võtad korra luugi plastiku maha ja näed ära need värvid.
Eks kui igav, siis eksperimenteerin pistikutega, millesse kaks juhet jooksevad
Viimati muutis Deemu, 17 Nov 2011, 19:55, muudetud 1 kord kokku.
Ei lukku läks küll juhtmed ja lüliti oli ka olemas! Aga kuna mul lukk ka nässus siis arvan, et sp see ei töötagi! Salongipuhurid sain ka tööle, painutasin natuke klemmi ja oligi korras!;)