Siit ka küsimus, et mis pirne te soovitaksite kasutada? Kuidas Osram Night Breaker näitab võrreldes tavapirnidega? Osrami Cool Blue on vist ainult ilu pärast või näitab ka hästi?
Muljetage mulle nüüd

Alari
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Pole kursis, kas xenon on üldse hea tavatules. Ja kas too üldse sedaduslik, kui pole vastavat tuld ning tähistede74 kirjutas:soovitan xenone väga head endal h4 xenon
Pole mingeid probleeme uduga ka isegi näitab läbi udu.
rako kirjutas:Mina täitsa imestan kuidas soovitatakse ikka inimesele Xenonit ja veel miski 6000k ilma igasugu andurite ja asjadeta
NaljameesParanormal kirjutas:Pirne ostan ma puuvilja letist ning seda ka söömiseks. Auto valgustites siiski Osrami lampe.
Jah räägime nüüd sellest, eiole nüüd päris hästi aru saanud kas päevasel ajal koos parktuledega võin sõita siis udukatega? ehk siis nn päevasõidu tule funktsioonigakolmnurk kirjutas:Ise valiksin päeval päevatuled või udukad ja pimedal Philipsid.
Uue liiklusseaduse järgi võid küll. http://www.mnt.ee/liiklusseadus2011/" onclick="window.open(this.href);return false;rako kirjutas:Jah räägime nüüd sellest, eiole nüüd päris hästi aru saanud kas päevasel ajal koos parktuledega võin sõita siis udukatega? ehk siis nn päevasõidu tule funktsiooniga