Murdsin kogemata autovõtme ära , mitte süütelukku vaid taskus, liimisin kokku ja proovisin käima panna ,kuid immo ei lase auto käima jääda. Lasin uue võtme teha ning proovisin siis, kuid ikka immo peal, tuli vilgub endiselt armatuuril. Proovisin ka aukuklemmi maha võtta pooleks tunniks kuid ikka ei midagi.
Oskad keegi öelda ,miks auto enam immot ära ei tunne? Kas on võimalik, et kui katkisevõtmega proovisin käima panna siis sai autoaju mingi veakoodi endale sisse?
Auto asub Pärnus, kui kellegil aega mahti uurida siis on väga tere tulnud
kui sa võtme ära murdsid, siis seal see on üks selline 1cm pikk klaaspulk (umbes 3-4mm jäme). Arvatavasti lõhkusid selle ka ära. See ongi immo. Ma isegi ei tea mis nüüd teha. Uue immo progemiseks on vajalik kood, mida teab suht-koht esindus ainult. On ka miski teine kaabel, millega seda peaks saama lugeda, aga ega tavakasutajatel neid väga pole. Alles siis saab uue immo kivi programmeerida. Kiirem ja targem lahendus on vast esindus, iseasi mis see maksma läheb. Alternatiiv oleks otsida kuskilt analoogse auto kombo (aju, armatuuri kellad, immo rõgnas ja võti - ehk siis immo kivi). Iseasi kas see odavam tuleb ja pärast saad endale ka uue läbisõidu - äkki see miljonites. Armatuuri kellad sellepärast, et immo loogika on seal sees. Aju sellepärast, et siis on aju ja kellad omavahel "sõbrad". Muidugi eeldab, et saad sama auto pealt kogu kombo kätte, mitte lammaril ei kompunni sulle seda kuskilt kokku.
Viimati muutis dellu, 11 Jaan 2012, 21:47, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Tegelt mul oli 2 võtit, üks puldil ja teine siis niiöelda puksiirvõti plastikust, see plastikvõti murdus ära..selle siis liimisin kokku uuesti et proovida... Seda oleks äärmiselt keeruline ära lõhkuda, kui just ei pane seda kuskile pressivahele.
Ja uue võtme lasin teha puldile, sest puldi otsast võti oli samuti mul katki ja kadunud. Usun et immo kivid on siiski mõlemal korras.
Uut immokivi kodeerib muidu peale esinduse veel Lukuabi. Aga usun et asi on siiski autos, et seasel immol on mõni veakood nüüd.
Muidugi mu jutt ei pruugi õige olla, aga kahtlustan hetkel seda varianti.
veakood ei mõjuta küll kuidagi käivitamist. Olen kaugkäivitust peale pannud ja katsetanud immo paigutamise asukohta. Ehk siis pooltel juhtudel immot ei leidnud. Järgmisel korral läheb ikka käima. See kivi on suht õrn, ma olen alguses ise ka ühe ära lõhkunud välja kiskudes. Hiljem neid välja meelitades on pikim kulunud aeg 2h. Soojendasin liimi jne. Kui sa ikka võtme korpust natuke väänasid, siis võis ära küll lõhkuda. Mõlemad korraga on natuke küsitavam. Samas kunagi ühte audit ka näinud, mis lihtsalt üks hetk enam ei käivitunud ja immo probleem oli. See ka ikka lõpuks programmeeriti uuesti ära. Mitu päeva keegi mõllas seal.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Raske öelda ka kuidas see võti mul taskus ära murdus, otsest kontatki millegiga ei olnud, panin lihsatlt võtme lauale ja kui hiljem läksin autot käima panema siis oli pool võtit lauale jäänud. Ilmselt tuleb siiski esindusse minna on kõige kindlam ,kuid arved kipuvad seal üsna soolased olema. Mõned kuud tagasi lasin esinduses endale uue kellabloki peale panna.. kellaplokk oli endal olemas. Tegelesid sellega umbes poolteist h ja arve oli 60euri, mis seekord ei olnudki kõige hullem, sest mujal lihstalt ei oleks sellega hakkama saadud nii lihsalt.