G3:Salongipuhur

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
Igor
Veteran
Tänatud: 10 korda

G3:Salongipuhur

Lugemata postitus Postitas Igor »

Suhteliselt lihtne küsimus -
G3 peal on tavaline manuaal konsooliga puhur (st ei ole ei kliimat ei kondi) olen märkanud, et tervenisti ükskõik, mis asendis 1 või 4 puhub ta normaalselt, ehk toimib, kuid vasakulepoole esiklaasile ja küljeklaasile ei puhu ta täisvõimsusega, selline tunne, et see vasak pool jäi 1-2 astme vahele ja enamat välja ei anna. Milles kala võib olla, kust alustada?

Sam
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 18:26, muudetud 1 kord kokku.
Daodejing §70-71
http://vw-life.lv/
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 94 korda
Tänatud: 189 korda

Re: G3:Salongipuhur

Lugemata postitus Postitas GTI »

Armatuuri alt õhutorustik lahti? Osaliselt on neid torusid näha, kui spidoblokk välja võtta.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kasutaja avatar
Igor
Veteran

GTI kirjutas:Armatuuri alt õhutorustik lahti? Osaliselt on neid torusid näha, kui spidoblokk välja võtta.
Pilt
Pilt

Nagu näha on kõik torud on terved, samuti proovinud olen sikutada õhutorustiku edasi tagasi - see püsib väga hästi kohal. Olen proovinud panna 4 astme peale ning kuskilt vahelt välja midagi ei puhunud. Ehk torustik on terve. Peale selle panin puhuma selle lüliti ülemisse parempoolsesse asendisse (näkku ühesõnaga) ning katsetasin 1-4 - Toimib.
Miks ta siis ülesse täisvõimsusega ei puhu.
Võtsin lahti selle mootori ning...
Pilt
Punase noolega tähistatud tross liigus siis, kui oli puhuri asend 0-list kuni ventilaatorini( e.1), peale selle nagu ma aru sain 2-4 tõmbab sisse mingi teine tross. Aga. Need astmed toimivad väga hästi- kus siis kala on? Vaevalt et need on trosside probleem. Samas ei tea ka.
Lõpus mõtlesin sellise asja peale, panin paberi peale äärmise parempoose õhuava peale, mis puhub akna peale. Leht lendas minema. Panin vasakpoose peale, ning see õrnalt tõstis selle. Kõik oli 4s astmes.
Ütleme nii, et see mind eriti ei sega, kuid, esiklaasi parem külg sulab kiiremini, vasak aeglasemalt.
Any Ideas? :D
Viimati muutis Igor, 10 Jaan 2012, 12:10, muudetud 1 kord kokku.
Daodejing §70-71
Lauri-L
Huviline
Telefon: 53707925

Lugemata postitus Postitas Lauri-L »

Endalgi analoogne probleem, kuid eks paari nädala jooksul saab teada mis kala on, plaanis armatuur välja kiskuda, heli isolatsooni jaoks, eks siis vaatab selle ka üle, vb paneb ka uue soendus radika, seda see seepärast et ühel golfil sai vahetatud ning õhk mis pärast tuli oli palju kuumem kui ennem.
VW G3 VR6 -> Honda Accord CE8 -> VW Corrado G60 -> Audi 100 Avant Quattro 2.8 -> MB W124 E200D -> VW Jetta MK1 -> Vene auto ja bemm varsti ka VW
status
Huviline
Telefon: 56788327
Auto: vento 66kw, passat b5 81kw

Lugemata postitus Postitas status »

Mul on probleem puhuriga selline, et suunaja nupp ei tööta, liigub ainult klaasilt jalgadeni ja kõik kuid klaasile puhuma ei hakka. Enamus õhku tuleb kõik näkku. kes mis kuidas ?:)
Eestis teevad pimedad harju, saksamaal panevad opeleid kokku.
Kasutaja avatar
Igor
Veteran

status kirjutas:Mul on probleem puhuriga selline, et suunaja nupp ei tööta, liigub ainult klaasilt jalgadeni ja kõik kuid klaasile puhuma ei hakka. Enamus õhku tuleb kõik näkku. kes mis kuidas ?:)
Hetkel otsin selle selletuse mis tross - kuhu käib, siis see sul ka abiks. Kuid mul kõik trossid liiguvad, torud terved, ainuke asi jääb see, et kusagil on midagi umbe vms, mis on vähetõenäoline...
Daodejing §70-71
EliteSoldier
Huviline
Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012

Lugemata postitus Postitas EliteSoldier »

See tundub olevat VW mingi tüüp jama sest minu golfil sama teema et vaskule klaasile puhub tunduvalt nõrgemalt kui paremale poole. võiks just vastupidi olla, siis saaks mõnikord hommikuti kiiremini sõitu alustada, kui juhipoolne klaasi osa puhas on :D
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 94 korda
Tänatud: 189 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

EliteSoldier kirjutas:See tundub olevat VW mingi tüüp jama sest minu golfil sama teema et vaskule klaasile puhub tunduvalt nõrgemalt kui paremale poole. võiks just vastupidi olla, siis saaks mõnikord hommikuti kiiremini sõitu alustada, kui juhipoolne klaasi osa puhas on :D
Kuna ventilaator asub paremas nurgas, siis on see normaalne, et vasakule tulev õhuvool on veidi nõrgem kui paremale. Paneks või lisapuhuri vasakule kui võimalik. :)
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kasutaja avatar
Igor
Veteran

GTI kirjutas:
EliteSoldier kirjutas:See tundub olevat VW mingi tüüp jama sest minu golfil sama teema et vaskule klaasile puhub tunduvalt nõrgemalt kui paremale poole. võiks just vastupidi olla, siis saaks mõnikord hommikuti kiiremini sõitu alustada, kui juhipoolne klaasi osa puhas on :D
Kuna ventilaator asub paremas nurgas, siis on see normaalne, et vasakule tulev õhuvool on veidi nõrgem kui paremale. Paneks või lisapuhuri vasakule kui võimalik. :)
Või on võimalik muretseda võimsamat, vaiksed ventilaatori?
Daodejing §70-71
Lauri-L
Huviline

Üks kiire ja kerge lahendus on teipida paremal pool osad avad kinni :mrgreen: , kuna õhk peab kusagilt ikkagi välja tulema :D
VW G3 VR6 -> Honda Accord CE8 -> VW Corrado G60 -> Audi 100 Avant Quattro 2.8 -> MB W124 E200D -> VW Jetta MK1 -> Vene auto ja bemm varsti ka VW
Kasutaja avatar
Igor
Veteran

Lauri-L kirjutas:Üks kiire ja kerge lahendus on teipida paremal pool osad avad kinni :mrgreen: , kuna õhk peab kusagilt ikkagi välja tulema :D
Ha! Selleks tuleb ikkagist armatuuri maha kakkuda... :lol:
Daodejing §70-71
Lauri-L
Huviline

DeepsouL kirjutas:
Lauri-L kirjutas:Üks kiire ja kerge lahendus on teipida paremal pool osad avad kinni :mrgreen: , kuna õhk peab kusagilt ikkagi välja tulema :D
Kui ennast ei häiri siis ajutise lahendusena pane peale poole, endal pandud sinna paberi nutsakad ette ajutise lahendusena, kui aega saab siis võtab asja korralikult ette.
Kasutaja avatar
Igor
Veteran

Lauri-L kirjutas:
DeepsouL kirjutas:
Kui ennast ei häiri siis ajutise lahendusena pane peale poole, endal pandud sinna paberi nutsakad ette ajutise lahendusena, kui aega saab siis võtab asja korralikult ette.
Mind häirib juba mõtte, et ma panen sinna paberi(muu/vidin/plekk/poroloon/jms) vahele, et saaks tasakaalustada selle ventilaatori tootlikuse :lol:
Daodejing §70-71
Lauri-L
Huviline

DeepsouL kirjutas: Mind häirib juba mõtte, et ma panen sinna paberi(muu/vidin/plekk/poroloon/jms) vahele, et saaks tasakaalustada selle ventilaatori tootlikuse :lol:
Mul nad lihtsalt sinna aukudese/vahedese aetud/topitud kuna niimodi läheb juhi poole klaas palju kiiremini puhtaks jääst.
Mul on muidugi plaan salongi ventika mootor natuke asisema asja vastu vahetada. Sammuti üle käia klapid, uus soendus radikas ja nagu ennist mainisin, üle ühe ava vms viisil esi klaasi soendust ümer teha natuke.
Vasta

Mine “Kere & Sisu”