Mõra esiklaasil

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
wolkar3
Huviline
Auto: VW Passat 2.0, Highline 2001, bensiin, 85 KW

Mõra esiklaasil

Lugemata postitus Postitas wolkar3 »

Praeguse külmaga tuli kojamehe hari varre küljest lahti ja vars laksatas vastu esiklaasi. Tean, et enda hooletusest. Nüüd esiklaasil ca 10cm mõra sees. Kas see läheb edasi? Kas peaks laskma augu puurida, et mõra pikemaks ei läheks?
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 18:19, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi ja kodulehe admin
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänanud: 85 korda
Tänatud: 56 korda

Re: Mõra esiklaasil

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

Sellega ei tohiks probleemi olla, vähemalt mul kadus täke jäljetult juba aastaid tagasi:
http://auto.smartservice.ee/?lang=est&m ... 3=80&m4=81" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis HawkHill, 06 Veebr 2012, 02:22, muudetud 2 korda kokku.
wolkar3
Huviline

Päeval hellan sinna, siis kuuleb mis kostavad. Tnx HawkHill...
VeiksK
Huviline
Auto: VW Sharan, 1.9 TDI 81 kw

Lugemata postitus Postitas VeiksK »

Ei tea, kas nad mingi garantii ka annavad? Mul ka eelmisel talvel tuli mõra, mingi 6-7cm. Lasin selle ära täita, aga kui ilmad soojaks läksid, tuli lõpuks klaas ikkagi vahetada, sest päikese käes hakkas edasi jooksma. Võib-olla täkke puhul tõesti aitab, aga jooksva mõra puhul on 50:50, kas jääb pidama või mitte. Tean ka inimesi, kellel see on õnnestunud. Kui aga esiklaas niigi vana ja kriimuline ning kojameeste kulumisjälgedega, siis on mõistlik klaas välja vahetada. Täitsa uskumatu, kui ilusa pildi ette saab :)
Mul maksis see mõra peatamine miski 20-25€ ja esiklaasi vahetus 160€. Minu jaoks oli see esimene summa kooliraha, tulevikus olen targem.
K.Siim
Huviline
Auto: G1 83.a, Jetta Mk1 83.a, G3 Vr6, Pst B7
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas K.Siim »

Mul on ka sama juhus. Ostes ei panud tähele et mingi ämblik all nurgas on, vaatasin aiult et pisike mõra esiklaasil, kuid koju sain siis nägin et kojamehega klaas puru tehtud ja räige ämblik sees. Õnneks 1 jooksis ääre poole, mille surusin näpuga äärde välja et edasi ei läheks aga 1 mõra on täpselt klaasi keskpunkti suunas. loodan et edasi ei jookse. 2a on vastu pidanud niimoodi, vaatab kaua veel.
wolkar3
Huviline

Homme hommikul lähen sinna Smartservice'sse. Öeldi, et puurivad augu/täidavad selle, aga mingit garantiid ei anna. Raha tahavad selle protseduuri eest saada 25 eurikut. Garantiid ei anta sellepärast, et nende vahenditega pole võimalik näha mikropragu, mis võib ka peale puurimist edasi minna.
VeiksK
Huviline
Auto: VW Sharan, 1.9 TDI 81 kw

Lugemata postitus Postitas VeiksK »

Nii ongi. Garantiid ei taha sellisele tööle keegi anda. Mõtle ise: parandatakse klaasi :)
Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi ja kodulehe admin
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänanud: 85 korda
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

Eks see mõra remont natuke loterii muidugi on aga kui klaas ikka veel kriimudeta on, siis ilmselt tasub remonti proovida.
Korralik uus klaas maksab ka ikka omajagu, juhul kui just hiinakat pole plaanis ette panna.
Vasta

Mine “Kere & Sisu”