Sooja mootoriga pole katsunud, kas alumine lõdvik läheb soojaks...
1. Kas küsimus võiks olla selles korgis ja rõhus?
2. Kas võiks olla, et sain praak termostaadi?
3. Mõni kolmas variant?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Mootor läheb soojaks ikka, kuid 1 asi veel lisaks on see, et ntx kui salongi mineva lõdviku pealt pumbata, siis läheb soojaks paremini. Salongiradika sisu kohta tõesti ei tea, kuid pole 100% välistatudromeoD kirjutas:sul mootor ikka soojaks läheb? Salongiradikas ehk s***a täis?
Siis tekib süsteemis ülerõhk ja pressib sealt välja, kus saab. Samas aga salong soojemaks ei lähemartmees kirjutas:kui korgi kinni keerad, kas siis läheb soojaks salong?
Termostaat oli Wahler´i toodang, andmeid ei teaPriidik333 kirjutas:Millise firma toodang see termostaat? Mis kraadid termostaadi peal?Mõne firma toodang lihtsalt ei tööta vw peal.Helista mulle...vaatame üle selle asjaVahest ka extreemõhutust vaja et asi tööle saada.
Ok, nüüd tunnen end natuke lollinavolx kirjutas: töösooja mootoriga termostaadikorpuses olevast õhutusniplist õhku välja lasin.
Mul passatiga sama jama kui ilmad külmemad, kuskil -20 kandis, siis ei ole lootustki, et mingit sooja tuleks, sellist leiget ainult puhub.ReijoK kirjutas:Golfil sellist niplit ei ole, aga see selleks...
Aru ma ei saa....ilmad läksid soojaks ja õhk kuum pm. Liiga hea jahutus?
Mina panin nende suurte külmadega papi radika ette ja sai sooja küll ja isegi päris kiirelt,isegi linna vahel !Timpzz kirjutas:Mul passatiga sama jama kui ilmad külmemad, kuskil -20 kandis, siis ei ole lootustki, et mingit sooja tuleks, sellist leiget ainult puhub.ReijoK kirjutas:Golfil sellist niplit ei ole, aga see selleks...
Aru ma ei saa....ilmad läksid soojaks ja õhk kuum pm. Liiga hea jahutus?
Kui aga temperatuur väljas kuskil -15 või alla selle, siis kütab salongi soojaks, nagu saunas istuks.