... Keegi oskab kommenteerida kas siis tõesti on nii, et augud kattuvad? Kas on mingit alternatiivi olemas? Trummleid/kettaid küll ei taha ära rikkuda.
4*100-> to 5*100 flantse saab teha?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
4*100-> to 5*100 flantse saab teha?
Mul sõber väitis, et 4*100 veljed saab 5*100 auguvalemiga autole alla panna, sis velje vaheflantside näol. Ma siis rõõmsa meelega usaldasin teda(ei kontrollinud) ja saatsin siis oma soovi ühele AUTOCAD'i kasutajale/oskajale ja ütlesin talle mis ma soovin(flantsid ühesünaga), aga mõne tunni pärast sain uue kirja, et augud on väga lähestiku ja üks auk peaaegu, et kattub.
... Keegi oskab kommenteerida kas siis tõesti on nii, et augud kattuvad? Kas on mingit alternatiivi olemas? Trummleid/kettaid küll ei taha ära rikkuda.
Re: 4*100-> to 5*100 flantse saab teha?
Sõber ei valetanud, saab flantside näol.Siim kirjutas:Mul sõber väitis, et 4*100 veljed saab 5*100 auguvalemiga autole alla panna, sis velje vaheflantside näol. Ma siis rõõmsa meelega usaldasin teda(ei kontrollinud) ja saatsin siis oma soovi ühele AUTOCAD'i kasutajale/oskajale ja ütlesin talle mis ma soovin(flantsid ühesünaga), aga mõne tunni pärast sain uue kirja, et augud on väga lähestiku ja üks auk peaaegu, et kattub.![]()
http://www.ebay.com/itm/FK-Wheel-Adapte ... _772wt_942" onclick="window.open(this.href);return false;
üks kiire näide mis leidsin, et siis kolme poldiga auto külge ja kattuv auk velje poldiga kinni.
Loodan, et unise peaga leitud/kirjutatud asjad ka kellegile teisele arusaadav on.
Re: 4*100-> to 5*100 flantse saab teha?
Siin kiire joonistus, seal kus 90 kraadise nurgaga jooned on, seal paiknevad 4x100 augud ja kattub vaid ülemine.