Tere!!!
Nimelt ei taha turvavööd ise tagasi joosta. Milles võiks asi olla ja kuidas need jooksma saada?
Tänades
Raido
K: Turvavööd
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: K: Turvavööd
Vedrud surnud. Üks variant on veel mille otsa olen ise komistanud.
Seal turvavöö sisse jooksu kohapeal on selline väike plastik vidin mis on kinnitatud kahe kõrvaga raami külge. Kui see on juhuslikult küljest ära tulnud siis hakkab takistama sisse jooksmist. Välja tulekut see ei takista.
Seal turvavöö sisse jooksu kohapeal on selline väike plastik vidin mis on kinnitatud kahe kõrvaga raami külge. Kui see on juhuslikult küljest ära tulnud siis hakkab takistama sisse jooksmist. Välja tulekut see ei takista.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
anryo
- Huviline
- Auto: VW Passat Variant 1.9 TDI '02
Mulle tundub, et see on B5 Passatite tüüpviga. Seda on palju foorumis räägitud ning minu autol on sama viga. Ma lähen kohe autoga hooldusesse ja uurin, mis nad seal välja pakuvad. Anna siin ka teada sellest siis.
Üheks variandiks on pakutud, et turvavööd ja see ülemine "liugur" korralikult puhastada - seda ma ei ole proovinud.
Üheks variandiks on pakutud, et turvavööd ja see ülemine "liugur" korralikult puhastada - seda ma ei ole proovinud.
We live in a poor neighborhood - we can only afford to drive old cars.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Vedru ise asub ikka selle turvavöö rulliku sees. Seda niisama lihtsalt ikka lahti ei kisuraido90 kirjutas:kus see vedru täpsemalt asub?
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m