juhiuks vajunud. Kuidas tõsta? ja mida näitab kompuuter?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
elias
- Huviline
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
juhiuks vajunud. Kuidas tõsta? ja mida näitab kompuuter?
Alles ostsin selle auto, pole veel jõudnud ise eriti uurida,
Uks vajunud et ei lähe lukuga päris ilusti kokku, muidu lööb praegu vastu äärt ja siis läheb lukk vahele.
Kuidas seda tõsta või lahti võtta?
Teine küsimus oleks mida näitab see kompuuter,
Hetke kütusekulu ja keskimne on arusaadav,
aga mis aegata seal veel näitab 5h 12min ?
320km? - palju veel paagitäiega sõidab või? täis paagiga näitas 350km
56km/h keskmne kiirus? sõitsin järjest 160km ca 100km/h ja näitab ikka 56?
Paagi täis pannes vajutasin ka reset.
golf 4 variant.
Uks vajunud et ei lähe lukuga päris ilusti kokku, muidu lööb praegu vastu äärt ja siis läheb lukk vahele.
Kuidas seda tõsta või lahti võtta?
Teine küsimus oleks mida näitab see kompuuter,
Hetke kütusekulu ja keskimne on arusaadav,
aga mis aegata seal veel näitab 5h 12min ?
320km? - palju veel paagitäiega sõidab või? täis paagiga näitas 350km
56km/h keskmne kiirus? sõitsin järjest 160km ca 100km/h ja näitab ikka 56?
Paagi täis pannes vajutasin ka reset.
golf 4 variant.
Viimati muutis elias, 29 Apr 2012, 13:13, muudetud 2 korda kokku.
-
romeoD
Re: juhiuks vajunud. Kuidas tõsta? ja mida näitab kompuuter?
Vaata, millises reziimis kompuuter sul on, kas 1 või 2. 1 on lyhiajaline- kui auto seisma jätmisest pole möödunud rohkem, kui ca 2 tundi, 2 on pikaajaline, mis teatud aja möödudes ise nullib end.
Minu tdi näitab: palju sõidetud on km, kaua sõidetud on h, keskmine kyttekulu O/ L/100km, Hetke kulu L/100km.
Minu tdi näitab: palju sõidetud on km, kaua sõidetud on h, keskmine kyttekulu O/ L/100km, Hetke kulu L/100km.
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
romeoD kirjutas:Vaata, millises reziimis kompuuter sul on, kas 1 või 2. 1 on lyhiajaline- kui auto seisma jätmisest pole möödunud rohkem, kui ca 2 tundi, 2 on pikaajaline, mis teatud aja möödudes ise nullib end.
näitab neid samu andmeid mõlema mälu all...2 siis ainult pikaajaline st üleüldine kokku ja seda peab ise nullima kui tahad näiteks mõõta viimase paagitäie andmeid kokku kuni järgmise tankimiseni v mis iganes aja peale soovid....1 valiku alla siis lihtsalt viimase sõidu kulu, hetkekulu, keskmine kiirus, sõiduaeg ja läbitud maa mis siis jah nullib end ise kui pole teatud aja süüdet sisse lülitanud peale seisma jätmist. Ja nagu ütlesin siis kõik samad asjad ka pikaajalise all.
kui sul on selline spidokas nagu sel pildil siis saab vag tacho abil aktiveerida ka funktsiooni mis näitab järele jäänud sõidetavat vahemaad st "mile/km to emty". antud pilt siis minu 96kw TDI borast millel ma siis selle funktsiooni ka ise aktiveerisin ja pildil ka see näha.

Viimati muutis copilot, 29 Apr 2012, 15:22, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Miles to Empty funktsiooni saab kõigi immo 3 VDO kellaplokkidega aktiveerida. Süüde sees helendavad seierid on ka kõigi VDO-dega võimalik. "Welcome" on ainult võimalik täisekraaniga.copilot kirjutas:romeoD kirjutas:...kui sul on selline spidokas nagu sel pildil siis saab vag tacho abil aktiveerida ka funktsiooni mis näitab järele jäänud sõidetavat vahemaad st "mile/km to emty". antud pilt siis minu 96kw TDI borast millel ma siis selle funktsiooni ka ise aktiveerisin ja pildil ka see näha.
Viimati muutis R36, 29 Apr 2012, 16:21, muudetud 1 kord kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
elias
- Huviline
Mul teine spido, masin 2000a.
Selge selle spidoga .
Keegi nõu nüüd ukse kohta?
Ukse hinged on tähikpoldiga kinni, nende keeramiseks tuleb ka esitiib ära võtta,
Tähik padruneid mul pole, tahangi teada kas on mõtet osta see komplekt,
kas saab ust nendest kohtadest reguleerida kuidagi?
või on hinged lihtsalt kulunud ja tuleks uued panna?
Selge selle spidoga .
Keegi nõu nüüd ukse kohta?
Ukse hinged on tähikpoldiga kinni, nende keeramiseks tuleb ka esitiib ära võtta,
Tähik padruneid mul pole, tahangi teada kas on mõtet osta see komplekt,
kas saab ust nendest kohtadest reguleerida kuidagi?
või on hinged lihtsalt kulunud ja tuleks uued panna?
- masuurik
- Huviline
- Auto: QUATTRO 5.
- Tänatud: 2 korda
Hinged on kulunud ilmselt tifti pesast.Lihtsam viis oleks alumise hinge alla natuke seibe panna, et tõstaks tagumist otsa.Tifti puurimine ja vahetus vist ei õnnestu nii hästi kui vanadel ladadel.
hingedega ikka alusta sellest, et kas uks ikka on vajunud niipalju et uusi hingi vaja. vaata alt äärt kui ukse kinni lükkad. seda luku pulka mis kere küljes on annab reguleerida õigele kõrgusele.
Viimati muutis ounou, 30 Apr 2012, 15:23, muudetud 1 kord kokku.
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
enda 81kw boratil kah juhiukse ülemine hing kulunud ja just nimelt see tifti osa. kui ust tõsta siis näha ja tunda et uksel üles alla loks sees. Uus-vana, aga heas korras hing, maksis miskine veidi alla 10 EUR ning sai ostetud ühe foorumis oleva kasutaja(ei mäleta enam kasutaja nime) käest kes tegeleb(vähemalt siis tegeles) Järve selveri taga olevates garaažides kasutatud varuosade müügiga. Kuna hetkel inglismaal siis pole saanud sellega tegeleda.
-
copilot
- Huviline
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... as#p467681
ei anna pead aga vist oli see kasutaja. tõmba traati talle. Ise läksin küll sinna algul ühe teise jupi järgi aga kuidagi läks mõte selle peale et vaja ja küsisin ja oli olemas.
ei anna pead aga vist oli see kasutaja. tõmba traati talle. Ise läksin küll sinna algul ühe teise jupi järgi aga kuidagi läks mõte selle peale et vaja ja küsisin ja oli olemas.
passat b5 uksele maksab 17euri uus ülemine hing forssis nii et ma arvan et pole mõtet vana panna.
-
copilot
- Huviline
tamm86 kirjutas:passat b5 uksele maksab 17euri uus ülemine hing forssis nii et ma arvan et pole mõtet vana panna.
ega jah see 7 EUR pole väga suur raha ja saad uue pealegi.
Viimati muutis copilot, 01 Mai 2012, 14:13, muudetud 1 kord kokku.
-
t6nis3
- Ära pane mind tähele!
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänatud: 43 korda
Nüüd tuli loogiline vastus hinnakirjas,elijas. Alati läheb kordades läbi(kulub) ALUMINE ukse liigend.Remontida oleks odavam,kuid ei tee reklaami.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Räägid äkki lähemalt sellest remontimisest ja kui saladus pole, millega asendad ja kust hangid kulunud osad hingedes?t6nis3 kirjutas:Remontida oleks odavam,kuid ei tee reklaami.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Tere, huvitab ka mind see asi, äkki keegi kogenum annab head nõu.