Golf IV Kupee uksed lukus ja võti ees.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf IV Kupee uksed lukus ja võti ees.
Tere. Selline küsimus, et kas on kuidagi võimalik autol uksed lahti saada läbi tagumiseklaasi kojamehe augu kaudu? Varuvõtit pole ja võti autol ees. Kapott on lahti.
Re: Golf IV Kupee uksed lukus ja võti ees.
Tere, ust saab ülevalt nii palju eemale tõmmata et traat mahub sisse ja saab ukselinkki tõmmata aga kui ma õieti mäletan siis nigu tõmbad, lööb kohe lukku tagasi. Endal selline kogemus sama autoga aga varu võti oli pardakas ja traadiga sai see pardakas lahti uditud ja võti välja püütud. Siit siis aimu kui palju saab ust ülevalt eemale kangutada. Loodan et on mingit abi minu kogemusest.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Kui sul seal kojameest ja selle mootorit pole, siis idee poolest peaks lahti saama küll, kui luugi ja luku ehitust tead. Eks ta üks õngitsemine ole.jannu33 kirjutas:Tere. Selline küsimus, et kas on kuidagi võimalik autol uksed lahti saada läbi tagumiseklaasi kojamehe augu kaudu? Varuvõtit pole ja võti autol ees. Kapott on lahti.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
raiku
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
ja G4l on ju juhi uksel nupp mis lukud lahti lööb.
kui vardaga sinna peale vajutada kas uks ei avane?
kui vardaga sinna peale vajutada kas uks ei avane?
viljandi mölamies
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Kas lukku läks tühjale akule täkku andes?
Kui nii siis ehk väike lootus, et lukud pole safe modes.
Õngitse ära ukseklaasi alumine liist (pead selle kuidagi klaasi tihendist eraldama, need tehasest tegelt ühes tükis).
Nüüd on klaasi tagumise serva alt mingi nurga alt näha salongi poolse lukustusnupu varras, traadist konks taha ja ülesse. Kui aga nupp alla tagasi läheb, siis on lukk ikkagi safe modes ja siis ei aita ka sisemistest linkidest rebimine ega ka raiku soovitatud nupu (puudub käed terved paketil) muljumine.
Kunagi olen uste painutamise teel isegi süütelukust võtme välja õngitsenud, kuid see lõppes lõpuks ikkagi värvitöödega ukseraamil ja ukse avas.
Kui nii siis ehk väike lootus, et lukud pole safe modes.
Õngitse ära ukseklaasi alumine liist (pead selle kuidagi klaasi tihendist eraldama, need tehasest tegelt ühes tükis).
Nüüd on klaasi tagumise serva alt mingi nurga alt näha salongi poolse lukustusnupu varras, traadist konks taha ja ülesse. Kui aga nupp alla tagasi läheb, siis on lukk ikkagi safe modes ja siis ei aita ka sisemistest linkidest rebimine ega ka raiku soovitatud nupu (puudub käed terved paketil) muljumine.
Kunagi olen uste painutamise teel isegi süütelukust võtme välja õngitsenud, kuid see lõppes lõpuks ikkagi värvitöödega ukseraamil ja ukse avas.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
45 min. jamamist ja sain selle tagumise akna kojamehe augu kaudu tagaluugi lahti. Tänud kõigile vastamast:)