POLO 2000a 1.9 sdi ei võta pöördeid üles!

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
rata
Uustulnuk
Auto: vw polo
POLO 2000a 1.9 sdi ei võta pöördeid üles!

Lugemata postitus Postitas rata »

Paluks abi! Auto käivitub ilusti ja tiksub ilusti,aga gaasi vajutades ei tee midagi! pöörded on 0.8 peal ja kui vajutad korra gaasi,siis pöörded ise tõusevad natuke üle 1 ja jääb siis sinna pidama. käivitad uuesti ,siis jälle pöörded 0.8! Hästi vaikselt gaasi vajutades saab pöörde üles meelitada,siis käib umbes 10s ja laseb ise pöörded alla tagasi. kas võib olla kõrgsurvepump tuksis või võib ka midagi muud läbi olla? kui palju maksab kõrgsurve pump? lisaks veel juurde,et kui oled korra gaasi vajutanud,siis hakkab eelsüüteküünla tuli ka vilkuma!
Viimati muutis rata, 06 Mai 2012, 09:05, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Re: POLO 2000a 1.9 sdi ei võta pöördeid üles!

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Eks kõigepealt diagnostikat teha ja vaadata mis auto "räägib". Aga muidu gaasipedaali asendi andur võib ka vist sellist asja teha.
rata
Uustulnuk
Auto: vw polo
Re: POLO 2000a 1.9 sdi ei võta pöördeid üles!

Lugemata postitus Postitas rata »

diagnostika on tehtud,ise juures ei olnud! Aga tundub et mehed ei tea ise ka täpselt,mis selle vea põhjustab! üks räägib et vaja pumba remont teha,siis tuleb teine ja ütleb et vaja siis pihustid ka ära vahetada ja siis äkki ikka se gaasi andur ka läbi! kui ütlesin et tehke niipalju korda,et saaksin vähemalt sellega mingi nädalakese liikuda. siis hakkavad arutama,nu et äkki siis ei hakka praegu pumpa ültse torkima,vaatab ainult pihustid! praeguse arvestuse järgi läheks mul se pumba remont ja pihustid vähemalt 1000eur maksma! nimelt nad teavad et mul vaja se kiiresti korda saada ja muud varianti mul pole! Ja sellest jutust tekibki küsimus,kas ikka on asi nii hull kui räägivad või yritatakse lihtsalt raha välja meelitada!
Viimati muutis rata, 06 Mai 2012, 09:26, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Mine “Diislid”